Exista unele pareri (ale unor astrologi si nu numai) dupa care fiecare zodie are stilul ei vestimentar, particularitatile sale si unele caracteristici care sunt tipice nativilor. Femeile se vor regasi in descrierile scurte ce definesc stilul vestimentar al fiecareia.

bottegaverde.ro

Doamnelor, in cele cateva randuri care urmeaza puteti afla detalii pe care, poate, ca pana acum nu le stiati, dar pe care cu certitudine le aplicati.

Berbec

Despre nativii din zodia Berbec se spune ca sunt creatorii tendintelor in moda. Nu poarta tocuri, dar atrag toate privirile. Sunt mereu in pas cu moda si fac experimente vestimentare.

Taur

Nativilor din zodia Taur le plac in general hainele in stil elegant si impecabil. Stilul tau este stilul cel mai apropiat de felul de a fi al unei femei. Conteaza calitatea hainelor tale, nu pretul lor. Esti inventiva fara a fi sclava modei.

Gemeni

Nativilor din zodia Gemeni le plac in general tinute traznite, socante. Iti place sa sochezi pur si simplu, abordand mereu tinute in pas cu moda. Pantofii trazniti sunt preferatii tai. Te plictisesti repede de hainele tale.

Rac

Nativilor din zodia Rac le plac in general hainele in stil clasic si elegant. Nu esti mereu in pas cu moda, ci mai degraba ai un stil clasic. Iubesti pantofii cu toc.

Leu

Nativilor din zodia Leu le plac in general hainele stralucitoare si la moda. Vrei si reusesti sa fii in centrul atentiei. Esti straluitoare si provocataore.

Fecioara

Nativilor din zodia Fecioara le plac in general hainele de o simplitate clasica. Indiferent cat de bine arata o haina, ea nu se va regasi niciodata in sifonierul tau daca nu este de calitate. Iti plac pantofii simpli si stii sa speculezi felul in care tocurile te pun in valoare.

Balanta

Nativilor din zodia Balantei le plac in general hainele elegante si la moda. Catifeaua si organza sunt materialele tale preferate, iar culorile care iti plac sunt albastrul pastel si lila.

Scorpion

Nativilor din zodia Scorpion le plac in general hainele feminine si senzuale. Adopti tinute care iti pun in valoare feminitatea si senzualitatea.

Sagetator

Nativilor din zodia Sagetator le plac in general hainele comode, in stil sportiv. Nu esti interesata de tendinte si nici nu pui prea mare pret pe ideea de a iesi in evidenta cu stilul tau vestimentar.

Capricorn

Alegi haine de calitate – dar si in concordanta cu bugetul de care dispui – si, in acelasi timp, lejere – pentru ca iti place sa te simti comod, dar si eleganta. Perechea ideala de pantofi: din piele, negri, cu toc si foarte comozi.

Varsator

Nativilor din zodia Varsator le plac in general hainele originale si lejere. Vestimentatia scumpa nu-si are rostul pentru tine. Preferi haine lejere, in care te simti bine si care nu te lasa cu buzunarul gol.

Pesti

Nativilor din zodia Pesti le plac in general hainele romantice si vaporoase. „La moda si confortabile!” – aceasta este deviza ta. Dar ceea ce crezi tu despre moda, nu e mereu acelasi lucru cu tendintele.

answear.ro
Share: