Ochelarii de soare au atat un rol estetic cat si unul de protectie a ochiului. De aceea alegerea unor ochelari de soare potriviti este o problema foarte serioasa, trebuind sa tinem cont in afara de tendintele modei si forma care ni se potriveste mai bine, si de eventuale recomandari medicale pentru a allege ochelarii care ne protejeaza mai bine. Acestia protejeaza si impotriva ridurilor timpurii si ascund sau accentueaza oglinda sufletului nostru. Gama este deosebit de larga. Iata cateva recomandari:

bottegaverde.ro

Lentile ombre

Ombre pe par, ombre pe buze. Aceasta imbinare de cuvinte le este cunoascuta tuturor domnisoarelor progresiste. Trecerea graduala a nuantelor, care pot fi fie de sus, fie de jos, fie de la stanga, fie de la dreapta, arata foarte intrigant. De aceea, recomandam cu insistenta sa utilizati tehnica ombre nu doar pe buze si pe par, ci si pe ochelari.

Decor impresionant

La acest capitol s-au autodepasit Dolce & Gabbana, aplicand peste tot flori, verdeata suculenta si fructe. Suflul fierbinte al Siciliei a ajuns si la bijuterii, huse pentru telefoane, benzi pentru par si desigur ochelari. Astfel de rame parca te indeamna sa musti ceva si aceasta este minunat. Ne impresioneaza intr-o oarecare masura si ramele de la Tory Burch si Opening Ceremony insa acestea nu sunt atat de estivale si atat de insorite.

Lentile colorate

Inca mai puteti purta obisnuitele lentile negre si maro primavara si vara viitoare insa aflati ca nu veti primi titlul de cea mai trendy. Toata puterea e in culoare si intensitate. Mov, portocaliu, roz – designerii au propus optiuni pentru orice gust insa cele mai la moda vor fi cele GALBENE. Acestea se vor potrivi ideal pe pielea bronzata si obrajii rumeni.

Ochi de pisica (Cat eye) revin in trend.

Vorbim despre una din cele mai legendare lentile. La fel ca si aviatorii, cat eye nu vor sa fie date uitarii. Acestea devin si mai colorate, stralucesc prin prezenta pietrelor si a lentilelor speciale. Intr-un cuvant, fac orice ca sa capete toata atentia si sa nu fie uitate.

Lentile cu forme neobisnuite

Cateva motive crazy. Se dedica tuturor pasionatilor de experimente si de tot ce e nebunaticNu va puteti decide cu o anumita forma a lentilelor? Nu e o problema, puteti sa le purtati pe ambele simultan. Nu va plac figurile geometrice exacte? Iarasi, absolut nicio problema. Arata foarte bizar, insa asta e si ceea ce le face deosebit de frumoase.

Ochelari oversize

Deja intuim reactia si glumele dvs. despre libelula si broasca testoasa Tortilla. Insa pe noi nu ne mai uimeste nimic. Ba chiar ne sunt pe plac aceste lentile.

Important este ca haina sa stea bine..si ca ochelarii sa se potriveasca

Ochelari cu lentile transparente.

Nu conteaza cat de buna sau rea este vederea dvs., ochelarii demult au incetat sa fie un atribut al celor care nu vad bine. Alegeti modele fara dioptrii, si cum s-ar spune, purtati-i cu placere. Cat despre lentile, atat cele transparente cat si cele colorate sunt in trend. Decorul neobisnuit este la fel, foarte bine venit.

 

Ochelari cu motive futuriste.

Aceste tedinte se pare ca sunt pentru cei care adora tot felul de filme cosmice despre cucerirea planetelor straine si a extraterestilor. Cel putin, aceste modele au ceva extraterestru si pot transforma orice look monoton in unul cu totul neobisnuit.

answear.ro
Share: