Desigur ca dictonul “ haina il face pe om”, are un nivel ridicat de adevar, dar, in cazul femeilor accesoriile sunt cele care le dau farmec si le pun in valoare. Exact aceasta este efectul pe care il produc aceste accesorii esentiale pentru femei, te pun in valoare, daca stii sa le folosesti la momentul potrivit. Aceste accesorii de baza pentru femei pot transforma o tinuta banala intr-una spectaculoasa si eleganta.

bottegaverde.ro

Cerceii. Daca vei alege perechea potrivita de cercei toata imaginea si toata fizionomia ta se poate schimba. Secretul este sa alegi cerceii care se potrivesc cu forma fetei tale si sa adaptezi modelul lor la situatia si evenimentul la care ii porti. Nu uita ca cerceii si modul in care sunt purtati impune aranjarea parului in acord cu forma acestora.

Geanta. Mare sau mica, de umar sau in forma de plic este accesoriu essential pentru orice femeie.Se poate spune ca o femeie fara geanta nu este femeie. Tine cont ca intre dimensiunea gentii si amplitudinea soldurilor exista un echilibru care se compenseaza reciproc. Daca esti plinuta nu purta niciodata genti mici. O geanta mica poate fi purtata numai de femeile suple. Incearca sa-ti faci mereu ordine in geanta. Este teribil de neplacut sa vezi o femeie scotocind cu manile pana la cot in geanta. Nu uita ca principiul ca geanta trebuie asortata cu pantofii mai este inca valabil (nu mai este litera de lege, dar ramane o abordare extrem de eleganta.)

 

 

Esarfa. O esarfa este, de asemenea, un accesoriu pe care femeile destepte il folosesc pentru a se pune in valoare. O simpla esarfa poate sa-ti schimbe complet stilul, aerul si imaginea. Conteaza esential calitatea materialului, culoarea, imprimeul si modul in care o porti.

Curelele. Nu face greseala sa porti pantaloni fara curea. Evident daca ai o siluteta care poate fi marcata. Daca nu ai o talie care sa merite pusa in valoare oricum nu vei purta haine care sa aiba nevoie de curea. Poarta curele de buna calitate chiar daca sunt ascunse de bluze sau sacouri.

Colierele. La fel ca si cerceii acestea iti pot schimba complet imaginea. Un sirag de perle la o rochie inchisa la culoare o sa te transforme radical, iar un colier voluminos la o rochie de seara te poate face sa arati eleganta si aventuroasa. Evident si aici felul in care ti-ai aranjat parul este extrem de important. In plus forma si lungimea gatului tau sunt detalii care te obliga sa alegi forma colierului pe care il porti.

 

answear.ro
Share: