Primăvara, este anotimpul reinvierii naturii, anotimpul renasterii culorilor vesele si bineinteles al noilor tinute vestimentare la moda. A sosit timpul să ne cream o noua imagine pentru sezonul care este in toi.. In continuare indicam cateva combinaţii de culori pentru haine ideale în această primăvară-vară.

bottegaverde.ro

Culoarea reprezentativa pentru primavara este galben intens. Este energizantă te scoate în evidență și este foarte ușor de combinat. Galben poate să fie culoare de accent pentru ținuita ta (o poșetă, pantofii) sau poate să fie piesa centrală: pardesiul sau sacoul. Galbenul intens se combină perfect cu alb, negru, tonuri suave de mov și verde.

Roşu şi alb – este o combinație clasică dar mereu actuală. Merg împreună toate tonurile de alb și toate cele de roșu. Nu omite combinția dintre culorile tari de roșu cu alb strălucitor, dar nici pe cele dulci de roșu moale, pudrat alături de un alb-crem sau alb-fildeș pentru o ținută romantică.

Bej şi negru – sunt una din combinațiile de bază pentru această primăvară. Indiferent de stil doar această combinație de culori va da un aer elegant ținutei tale. Adaugă la o ținută unde predomină bej și negru tonuri dulci de roșu sau albatru tare pentru a pigmenta ținuta.

Marsala şi negru – sunt o asociere care merge bine, fară nici un fel de alte combinații. În măsura în care se pot alege materiale cu modele și imprimeuri încele două culori și rămâi doar pe cele două culori, fără nici un fel de alte accente de culoare. Este o combinație foarte stilată și reușită care te va scoate în evidență. Combină pielea neagră cu materiale fine, cu imprimeu.

Albastru şi verde – La fel ca alb și roșu este o combinație clasică pentru primăvară-vară. Poți merge pe tonuri tari sau pudrate. Secretul pentru o ținută reușită este să combini mereu culori din aceiași gamă de intensitate cromatică, respectiv  tari, dulci, sau pastelate.

Roz şi albastru – Este una din combinațiile răsfățate ale sezonului, foarte elegantă și foarte vizibilă. Poți alterna culorile tari cu cele moi, le poți combina în orice fel vrei. Această combinație este foarte bună pentru ținute relaxante , comode. Pentru un plus de eleganță adaugă gri în această combinație clasică și efectul o să fie garantat.

Roz şi galben – Este o combinație de forță, îndrazneață și cuceritoare. Merge foarte bine dimineața, pentru ținute simple, comode dar și pentru ținute speciale, de seară care te vor scoate în evidență.

Roz-mentă – este o asociere dulce, caldă și foarte convenabilă primăvara. Combinația poate varia prin alegera unor materiale cu texturi diferite care să crească diferența dintre culori.

answear.ro
Share: