Celulita de pe fese este o problema cu care se confrunta  majoritatea femeilor (mai ales dupa depasirea unei varste). Tratamentele standard impotriva celulitei nu sunt intotdeauna eficiente in cazul celulitei pe fese. Acest lucru se datoreaza, in primul rand, accesului individual dificil la zona cu probleme si a pielii destul de groase. De aceea, rezolvarea problemei celulitei de pe fese necesita o abordare specifica, eficienta.

bottegaverde.ro

Cele mai eficiente metode  ca sa scapi de celulita de pe fese sunt descries mai jos:

Masaj anticelulitic pe fese

Aceasta este  una din metodele eficiente, care te va ajuta sa scapi de celulita si sa ai un corp perfect. Daca este efectuat corect, masajul anticelulitic intensifica circulatia sanguina in zona cu probleme, intareste muschii si in rezultat celulele adipoase incep sa se dizolve. Orice salon spa sau centru medical este gata sa iti ofere aceste servicii insa nu este neaparat sa dai o groaza de bani pe o maseoza profesionista. Iti poti face singura un masaj anticelulitic pe fese eficient si cu rezultate bune chiar la tine acasa. Pentru aceasta vei avea nevoie de ingrediente precum miere si uleiuri esentiale. Pentru a efectua un masaj anticelulitic acasa, incalzeste mai intai mierea pe o baie de aburi si dupa aceea aplic-o pe fese. In continuare, lipeste si dezlipeste rapid si energic palmele tale pana cand mierea se raceste si intra in piele. O dovada ca automasajul actioneaza corect este prezenta unor senzatii dureroare si aparitia unor vanatai in zona feselor chiar dupa prima procedura. Masajul se va face regulat peste din doua in doua zile , de cel putin15 ori.

Impachetari cu argila impotriva celulitei pe fese

Argila este primul ajutor pentru femeile care vor sa scape de celulita de pe fese. Chiar si fara un masaj profund preventiv, aceasta patrunde adanc in straturile pielii afectate de celulita, eliminand substantele nocive si activand rapid metabolismul. De aceea, toate femeile, care doresc sa elimine celulita de pe fese, trebuie sa isi faca rezerve de argila. Aceasta se dizolva, se aplica si se spala usor. Deoarece exista o sumedenie de metode de utilizare a acestui material si pentru a te ajuta sa scapi de celulita de pe fese, vei avea nevoie de impachetari anticelulitice, masti anticelulitice si bai anticelulitice.

Scruburi pentru celulita pe fese

Deoarece pielea de pe fese este mai groasa decat cea de pe restul corpului, scruburile, la fel ca si argila, vor fi produsele cosmetice ideale preparate acasa, care vor avea un efect eficient asupra celulitei. Scrubul clasic anticelulitic este cel cu zat de cafea insa exista si multe alte scruburi anticelulitice, care s-au dovedit a fi foarte eficiente in lupta impotriva celultei. Prin urmare, va recomandam, in afara de scrubul cu zat de cafea, si cel cu miere, sare, zahar, amidon ,produse  pe care le gasesti cu usurinta acasa.

Exercitiile fizice

Si acestea constituie o parte importanta in lupta contra celulitei de pe fese. Fara efort fizic, nu vei putea obtine un rezultat rapid, de aceea, daca nu mai poti suporta celulita din zona feselor, fa-ti ceva timp si executa cateva exercitii. Cele mai eficiente exercitii pentru combaterea celulitei de pe fese acasa sunt coarda, genoflexiunile si ridicarea picioarelor.

answear.ro
Share: