In ultima perioada au aparut aparate foarte performante care pot realiza in conditii optime o epilare care se apropie de procentul de 100%. Aceste aparate functioneaza pe baza de fascicule luminoase. Lumina intense (puls) tinteste cu precizie fara a leza epiderma si ridica temperatura firului de par care conduce caldura la folicul.

bottegaverde.ro

Aceasta cauzeaza distrugerea celulelor germinative responsabile de crestere. Foliculul lezat devine incapabil sa mai produca fire de par, este eliminat printr-un proces fiziologic de catre sistemul imun in mod gradual producand permanenta sa disparitie si inlocuirea cu tesut non-functional. In acest fel parul va fi eliminat pentru totdeauna.Avantajele sistemului cu pulsuri de lumina sunt:

Pielea este respectata – energia luminii actioneaza in profunzime distrugand radacinile firelor de par.

Rezultate vizibile inca de la primele sedinte.

Timpul de tratament este foarte redus (7-8 minute pentru axila de exemplu)

Orice fel de tip de par ce contine pigment poate fi tratat.

Se poate trata orice tip de piele de la alb scandinav,  pana la piele ciocolatie.

Se poate trata orice fel de zona a corpului – fata, axila, bikini, picioare, spate, umeri – orice zona oricat de intinsa ca suprafata sau delicata (chiar si areola mamara sau fese)

Nu necesita timp de recuperare – tratamentul poate fi realizat de exemplu in pauza de pranz si imediat dupa terminare, pacientul se poate intoarce imediat la activitatile curente.

Nu este necesara anestezierea zonei de tratat.

Nu exista risc de infectare.

Parul nu mai creste niciodata pe zonele non-androgenice epilarea are rezultate permanente – experienta de 10 ani de pana acum a dovedit acest lucru.

Trebuie mentionat ca exista si anumite limite ale aplicarii acestor metode. In primul rand nu se poate aplica daca pielea a fost expusa la soare mai recent de 4 saptamani – altfel creste foarte mult riscul de arsura.

La unele persoane cu epiderma sensibila este posibil sa apara unele iritari usoare, dar care sunt pasagere – pielea revine la normal dupa 10 minute pana la citeva ore.

Nu se pot elimina firele fara pigment (albe).

Sedintele pot dura de la cateva minute pana la ceva mai mult de o ora, in functie de suprafata ce urmeaza a fi tratata.

Numarul de tratamente necesare depinde de mai multi factori: tipul de piele si culoarea acesteia, grosimea si densitatea firelor de par. De asemenea numarul acestor sedinte este variabil in functie de zona corpului pe care se realizeaza tratamentul de epilare definitiva.

In cursul consultatiei care precede initierea tratamentului se va face o evaluare a numarului de sedinte recomandate

Fiecare persoana este unica, astfel incat riguros stiintific este a nu se generaliza numarul necesar de sedinte pentru definitivarea tratamentului.Sedintele urmatoare sunt programate cand parul incepe sa creasca din nou. In functie de tipul de par si partea corpului ce este tratata timpul intre doua sedinte poate fi intre 4 pina la 12 saptamani. In general, intalnirile sunt fixate la distanta de 6-8 saptamani.

answear.ro
Share: