Incaltamintea este  un accesoriu, care face corpul sa arate mai atragator si care alungeste vizual picioarele. De asemenea permite sa creezi imaginea feminina si stilul care ti se potriveste.

bottegaverde.ro

De aceea, incaltamintea la moda in sezonul in care vremea este inca rece are cateva cerinte mai speciale. Acum, fashionistele cauta nu doar incaltaminte stilata pentru piciorusele lor, dar si un toc stabil, material rezistent, care pastreaza frumusetea cizmelor in orice conditie meteorologica.

Sireturi

Locurile principale in toate colectiile de moda prezentata sunt ocupate de incaltamintea cu siret. Datorita feminitatii si extravagantei, acestea sunt lider in lumea modei. Sireturile sunt prezente nu doar pe cizme clasice, dar si pe modele stilate in stil masculin. Comoditatea acestei incaltaminte se datoreaza reglarii libere a turetcii. De aceea, chiar si cele mai neobisnuite cizme cu siret arata foarte impresionant, fapt demonstrat de designeri in colectiile lor.

Piele de  animale

Un rol deosebit trebuie sa il aiba incaltamintea in stil „pradator”. Nu intamplator aceasta este considerata o tendinta populara a sezonului. Astazi, aceste modele nu mai sunt  un model de lux. Casele de moda prezinta o gama larga de incaltaminte din piele de animale: de la negru clasic la dungi colorate. Designerii ne-au bucurat in acest sezon cu diferite modele  alternative: cizme executate din aceste materiale, atat pe toata lungimea, cat si in combinatie cu pielea simpla.

Incaltaminte din piele intoarsa

Pielea intoarsa a fost intotdeauna la mare cautare. Prin urmare, casele de moda mari au introdus incaltamintea din piele intoarsa. Acest material are un aspect mult mai frumos decât pielea obisnuita, insa are nevoie de mult mai multa atentie si grija. Pentru ca cizmele dvs. sa arate mereu bine ingrijit, este nevoie ca in fiecare zi sa le curatati de praf si murdarie, cu produse speciale de protectie si ingrijire. De asemenea, nu este recomandat sa le purtati pe ploaie sau zapada. In caz contrar acestea isi vor pierde repede forma.

Blana

Unele case de moda au introdus modele exceptionale de incaltaminte cu blana. In acest caz, blana nu este folosita pentru a tine cald, ci pentru decorarea partii exterioare a incaltamintei. Astfel de modele sunt atat de populare, incat fashionistele au inceput sa cumpere activ botine cu blana, pantofi si chiar sandale. Desigur, astfel de modele au doar functie decorative, pentru ca aceasta cu siguranta nu va putea fi purtata pe timp de ploaie.

Accentul pe varf

O atentie deosebita in acest sezon designerii acorda varfului incaltamintei la moda. Sa vedem ce modele ne vor bucura in aceasta primavara. De exemplu, unele case de moda au demonstrat modele cu varful ceva mai ingust, pe cand altele au pus accent pe culorile aprinse si pe elementele constrastante.

Deci se poate spune ca colectiile de incaltaminte sunt bogate in modele si tendinte, dvs. nu va ramane decat sa decideti ce sa alegeti si sa achizitionati incaltaminte noua potrivita cu restul tinutei.

answear.ro
Share: