Fiecare anotimp impune o serie de piese vestimentare care constituie baza pentru celelalte.

bottegaverde.ro

In cele cateva randuri de mai jos am facut o selecţie de câteva piese de referinţă pe care trebuie să le ai în garderoba ta, pentru vara aceasta, inspirate din colecţiile de pret-a porter ale marilor case de moda. Speram ca acestea sa-ti dea încredere şi nonşalanţă în lumina reflectoarelor celor din jur,sis a fii admirată de iubit, de prietenele tale sau de colegii de la muncă, în fiecare zi.

Aşadar, îţi propunem câteva piese statement pentru vara aceasta şi recomandăm ca inspiraţie autohtonă brandurile romanesti. Deja exista si la noi creatori care au o tradiţie de peste douăzeci de ani de făcut femei fericite, pe piaţa din România, de la tinere cool şi mereu în pas cu moda, până la mamele lor distinse şi iubitoare de clasic şi elegant.

Glam-şic pe tocuri

Cum a venit vara şi s-a dat startul sezonului petrecerilor si nunţilor, îti trebuie negreşit o pereche de sandale fabuloase, care să se potrivească unei ţinute impresionante pe care o poţi purta la o astfel de sărbătoare. În plus, se pretează perfect pentru o noapte în club sau în situaţiile în care aduce un plus de eleganţă unei rochii de seară, purtată la un dineu sau la un eveniment cultural. Unele case de moda propun sandale cu aspect metalic pentru colectia primavara-vara 2017, iar recomandarea noastra se indreapta catre sandalele elegante, negre cu aplicatii metalice si toc cui.

Rochia cu imprimeuri florale.

Va recomandam o rochie de vara cu imprimeuri florale, vaporoasă, scurtă, diafană şi feminină, in care cu siguranţă te vei bucura de tine şi de momentele tale de bine cu zâmbetul pe buze. Pentru acest sezon, cei care s-au gândit să aducă un omagiu conceptului flower-power au fost designerii celebrii din intreaga lume.

Totul alb

Aşa se pare că s-a strigat recent de pe podiumurile internationale ale marilor case de modă. Designerii au optat pentru ţinute în alb complet, au impresionat cu colecţiile lor impecabil de albe, opţiune cromatica aproape oricând foarte potrivită anotimpului cald. Pentru inspiraţie, iţi sugerăm una dintre rochiile lungi de vara complet albă şi potrivită de minune cu un colier maxi sau cu o brăţară de inspiraţie egipteană.

Din reţeta unei veri perfecte, pe lângă aceste piese statement care nu ar trebui să vă lipsească din garderoba, ar mai face parte şi atitudinea increzatoare pe care trebuie să o aveţi mereu la voi, multe zâmbete şi surprize plăcute. Şi nu ezitaţi niciun moment să fiţi cele mai frumoase vara aceasta, să vă simţiţi preţuite şi să exploraţi feminitatea prin cele mai potrivite şi mai inspirate ţinute.

answear.ro
Share: