Geanta este o piesa indispensabila tinutei oricarei femei. In aceasta primavara varietatea constituie o caracteristica de baza a trendului in materie de genti.

bottegaverde.ro

Gentile dreptunghiulare.

Aceasta tendinta a fost caracteristica pentru sezonul toamna-iarna, insa de aceasta data gentile au culori mai rezervate. Ne plac foarte mult datorita liniilor exacte, care le face sa arate foarte elegant. Este o mini servieta cu secrete, care se va potrivi cu tinute in orice stil.

„Portmonee”  la brau.

Primavara, natura care invie sub privirile noastre ne cheama sa facem cele mai aventuroase calatorii in timpul carora apare intrebarea unde sa pastram lucrurile personale (incepand cu rujul si pana la bani), si sa avem mainile libere. Designeri au luat in considerare acest lucru si le-au oferit femeilor o optiune foarte interesanta – portmonee la brau.

Genti dragute in miniatura

Aceasta este inca o tendinta care vine din sezonul precedent. Si daca toamna si iarna gentile in miniatura semanau mai mult cu copiile gentilor de marime naturala, atunci acestea arata acum ca genti mini adevarate. Multe din ele includ si alte tendinte: lanturi mari, cureluse, manere specifice.

Genti semilunar.

Niciun sezon nu poate sa nu includa elemente din trecut. Si gentile din forma de semiluna au devenit un fel de salut din anii ’70. Am apreciat nu doar forma acestora, dar si pielea extrem de neteda, din care sunt confectionate. Arzi de nerabdare sa atingi o astfel de gentuta.

Genti transparente.

Astfel de genti vor cere sa fiti ordonate, in caz contrar toata lumea va afla despre haosul din geanta dvs. Gentile transparente sunt mai dificile, deoarece nu veti putea ascunde obiecte pretioase sau de igiena personala. De aceea, daca va cumparati o astfel de geanta, atunci neaparat mai alegeti un model pe care sa il purtati permanent.

Genti in forma de mancare

Sunt dedicate  tuturor gurmanzilor. Iar daca va mai numarati printre acele persoane care refuza sa manance pentru a nu strica silueta, atunci este suficient doar sa va achizitionati o gentuta-tarta sau un clutch-prajitura, pentru a va potoli foamea macar din punct de vedere estetic.

Genti din  imitatie de reptila si crocodile.

Pielea de reptila ademeneste prin frumusetea ei rece si prin diversitatea ornamentelor. Primavara-vara 2017, la moda vor fi gentile din piele de reptila-crocodil, in forme de figuri geometrice drepte, in culori saturate.

Si de aceasta data designerii au avut grija de fiecare fashionista in parte. Diversitatea de modele, forme si culori este una uluitoare si cu siguranta nu ne va fi greu sa alegem geanta care sa ne satisfaca din toate punctele de vedere. Este suficient doar sa iesiti din casa si sa mergeti direct la un magazin specializat pentru a procura obiectul mult dorit si pentru a fi mereu intr-un pas cu moda.

answear.ro
Share: