Coafurile moderne pentru primavara-vara 2017 prezinta,ca de obicei, un interes deosebit in randul femeilor. De aceea prezentam mai jos ce tendinte vor fi actuale in acest nou sezon.

bottegaverde.ro

Cosite romantice

Cositele au fost si mereu vor fi pe podiumuri (la fel ca si in viata de zi cu zi). In sezonul primavara si vara 2017, designerii au optat mai mult pentru linia centrala a coafurii, lucru care se va reflecta si asupra impletiturilor.

Coafuri cu cerc

Coafurile moderne pentru primavera aceasta folosesc o sumedenie de cercuri. Diademe in figuri complicate si semicercuri simple din plastic, plasa, dantela, lanturi. Vor fi chiar si cercuri din polietilena.

Bucle marunte

In general, nu este vorba despre imagini netede frivole, ci despre ceva salbatic si plin de energie vitala. De exemplu combinatia blucle dese cu un machiaj strident, pentru a accentua intensitatea incarcaturii.

Par drept

Buclele si parul drept constitue un contrast „etern” in moda. Parul netezit poate fi aranjat in carare dreapta sau putin deplasata intr-o parte sau alta (Victoria Beckham), sau poate fi folosit pentru coafuri in care accentul de baza este cascada de par.

Arici

Tunsorile scurte de tip arici la moda, au fost observate pe podiumurile de moda din acest sezon. De regula, lungimea ramane aceeasi, insa partea superioara poate fi lasata si mai lunga.

Breton filat

Bretonul filat, neobisnuit si zglobiu, este o evolutie logica a tendintelor actuale.

Cararea dreapta

Aceasta coafura se caracterizeaza prin stil rafinat si incredere fara margini. Puteti adauga cateva cosite in stil Louis Vuitton sau sa va limitati la minimalism, precum Versace. Daca simplitatea nu este stilul dvs. atunci puteti alege unul sau mai multe accesorii.Nu doar metodele de diversificare a cararii drepte variaza. O parte din designeri opteaza pentru o usoara neglijenta, altii aranjaza parul neted de la radacina pana la varfuri.

Coc neglijent

Acesta este acel moment, cand nu aveti timp sa va aranjati parul, iar moda promoveaza activ acest lucru.

Cateva codite

Daca pana acum considerati coafura cu doua codite a fi una copilaresaca, atunci neaparat va recomandam sa trageti cu ochiul la deciziile fresh ale designerilor. Chanel ne recomanda sa facem coditele la spate si sa punem accentul cu ajutorul unor accesorii mari. Mara Hoffman impleteste doua cosite, iar acest lucru reflecta in mod clar prezenta stilului etno.

Funde

Zeci de rochii, bluze, perechi de incaltaminte si genti ale diferitor branduri sunt decorate cu funde si panglici.In replica si coafurile urmeaza acelas trend. Nu este obligatoriu sa legi o funda pe o coada sau cosita – o poti plasa si pe frunte. De retinut abundenta de stofe: denim, catifea, crep, piele intoarsa, si chiar plastic.

answear.ro
Share: