Această categorie de bijuterii este pentru cei îndrăzneți cărora le plac bijuteriile cu dimensiuni generoase cu culori extravagante care să le pună in valoare ținuta de zi cu zi. Bijuteriile statement sunt foarte la modă anul acesta,indiferent că ne referim la inele, coliere sau cercei. Aceste accesorii superbe sunt dedicate în special femeilor care adoră explozia de culoare, și eleganța pietrelor semiprețioase. Bijuteriile statement reprezintă accesoriul perfect, ele sunt niște accesorii extravagante, un „must have” pentru orice fashionistă.

bottegaverde.ro

Cu cât mai mari, cu cât mai colorate, cu cât mai extravagante și inedite cu atât mai bine, inelele statement reprezintă un trend care revine în vogă in anul acesta. Când vrei să te faci remarcată, un simplu inel statement îți este suficient. Inele statement sunt perfecte pentru ținutele de zi cu zi, de club sau chiar de cocktail. Iar dacă sunt cu pietre semiprețioase cu niște culori minunate acestea se potrivesc perfect cu o rochie neagră sau albă. Îndrăznește să porți inele statement pentru a obține un look mai altfel decât cel pe care îl vezi zi de zi pe stradă.

Am făcut o listă cu câteva motive pentru care poţi alege să porţi inele statement.

1. Îţi schimbă aspectul

Dacă ai purtat vreodată bijuterii care ies în evidenţă , ştii bine cât de repede îţi pot schimba aspectul. Cu astfel de bijuterii poţi trece de la zi la noapte, de la îmbrăcată lejer,  pînă la îmbrăcată de petrecere. În combinaţie cum o brăţară, un inel statement este accesoriul complet pentru orice aspect dorit. Poţi purta astfel de inele singure , pentru un stil simplu.

2. Se potrivesc uşor

Inelele statement sunt uşor de potrivit şi de combinat. Poţi purta aur şi argint în acelaşi timp, sau orice alte culori care formează contrast. Inele cu piatră sunt la fel de frumoase ca şi cele simple! Pune-l în contrast cu hainele pe care le-ai ales, sau invers. Să nu-ţi fie frică să combini mărimi cu texturi. Dacă eşti o fată îndrăzneaţă, atunci vei înţelege motivul pentru care lumea poartă inele statement.

3. Atrage atenţia asupra mâinilor tale

Inelele statement cu siguranţă vor atrage atenţia asupra mâinilor tale. Când porţ inele statement poartă  pe unghii culori închise şi magnetice, sau deschise şi îndrăzneţe. Ai grijă să îţi faci manichiura înainte să porţi inele statement, pentru că ele, cu siguranţă, vor atrage atenţia asupra unghiilor tale.

4. Ai nevoie de un singur inel.

Poţi rămâne la un stil simplu care constă într-un singur inel, depinde de stilul şi gustul tău. Vei fi în continuare observată. Creează un stil echilibrat, purtând un număr decent de bijuterii, pentru a nu arăta prea încărcată.

5. Iti completează aspectul

Un alt motiv pentru care ar trebui să porţi inele care ies în evidenţă este că îţi completează aspectul. Nişte simple tricouri şi o pereche de blugi capătă mai multă strălucire dacă porţi inele statement.

6. Atribuie stil oricărui stil vestimentar, fără efort

Unul dintre cele mai bune lucruri despre inelele statement este că atribuie stil oricărei ţinute. Celebrităţile le poartă aproape cu orice ocazie, majoritatea revistelor prezintă cel puţin un model care are un astfel de inel, în plus, poţi cumpăra un inel de acest gen din orice magazin.

answear.ro
Share: