Ochii se considera partea cea mai frumoasa a corpului. O vorba veche spune ca ochii sunt “ferestrele sufletului” Se considera ca ochii mari fac fata sa arate si mai atragator si ii da o nota de mister. Astazi va vom spune cum puteti face ochii mai mari cu ajutorul machiajului.

bottegaverde.ro

Mascam cearcanele de sub ochi

Cearcanele adancesc vizual ochii iar noi dorim ca acestia sa fie cel mai important punct al fetei. Pentru aceasta, alegeti un corector bun cu particule irizante. Daca aveti cearcane sub ochi, atunci va trebui sa le mascati treptat: aplicati mai intai un corector cu nuanta portocalie, apoi unul intr-o nuanta mai deschisa si cu o textura usoara.

Accentuam sprancenele

Sprancenele frumoase, pensate si stilizate cu acuratete vor crea un efect de marire a intregii zone a ochiului. Nu treceti cu vederea aceasta etapa de machiaj.

Iluminam zonele necesare

Cumparati un creion cu textura cremoasa sau un corector in nuanta deschisa si aplicati-l sub spranceana, in centrul pleoapei de sus si in coltul ochiului. Aceasta va crea un efect de iluminare si va improspata privirea. Aplicam produs si pe pleoapa inferioara

Pentru un machiaj de seara, foarte multi designeri aplica un creion cajal in nuanta inchisa pe pleoapa inferioara, ceea ce face ochii mai evidentiati, insa ii si micsoreaza vizual. Pentru a-i mari si a face privirea mai deschisa, aplicati pe pleoapa inferioara un creion deschis la culoare (bej, roz deschis, insa nu alb) intunecand in schimb linia de crestere a genelor pe pleoapa inferioara.

Trasam linia de tus

Daca formei ochilor dvs. i se potriveste linia de tus cu codita indreptata in sus, folositi-va de acest truc. Aceasta va deschide vizual privirea, facand-o mai expresiva.

Rasucim genele

Nu va fie frica de ondulatorul de gene pentru ca daca este de o calitate buna, atunci nu va face niciun rau genelor dvs. Faceti o regula in a-l folosi de fiecare data inainte de a aplica rimelul. Multe domnisoare au genele care cresc directionate in jos si nici cel mai bun rimel nu isi va face treaba bine. Ondulatorul de gene rezolva aceasta problema si ochii vor parea si mai mari.

Aplicam gene false

O regula simpla spune ca cu cat mai lungi sunt genele, cu atat mai mari par ochii. Este evident ca genele false nu pot fi aplicate in fiecare zi, insa pentru un anumit eveniment, aceasta metoda este indicata. Genele aplicate in colturile exterioare vor face orice tip de ochi sa se apropie de cei migdalati, considerati ideali.

Inca un secret: atunci cand aplicati produs pe linia inferioara de crestere a genelor, retusati fardurile sau creionul inspre in jos si in directia unghiului exterior insa nu le uniti cu linia de tuj de pe pleoapa superioara. Acest truc poate alungi vizual ochii.

answear.ro
Share: