Toate femeile doresc sa fie frumoase, si de aceea vor să ştie cele mai bune secrete de frumuseţe ale modelelor. Acestea arată mereu foarte bine, chiar şi atunci când nu se află pe podium. Cu siguranţă multe au fost binecuvântate cu genele potrivite, dar ele urmează şi o serie de sfaturi de la profesionişti.

bottegaverde.ro

Aici puteţi găsi câteva secretele ale frumuseţii de model pe care le putem încerca şi noi, femeile obisnuite.

1. Pulverizează apă minerală pe faţă pentru a-ţi împrospăta machiajul

Acesta este unul dintre cele mai uşoare lucruri de introdus în rutina ta zilnică privind frumuseţea. Modelele poartă mult machiaj, şi asta le poate da un aspect nenatural. Singurele lucruri de care ai nevoie sunt o sticluţă cu pulverizator şi nişte apă minerală pentru a oferi feţei tale un luciu proaspăt.

2. Fii constant hidratată

Poate părea un sfat plictisitor, dar multe modele vorbesc despre importanţa hidratării constante. Dar nu beau doar apă toată ziua. Pentru a bea ce beau modele, încearcă apa de nucă de cocos după antrenament- este alternativa băuturilor pline de zahăr pe care le consumă sportivii. Un alt sfat al modelelor este să-ţi începi ziua cu puţină apă fierbinte şi lămâie pentru a-ţi accelera metabolismul.

3. Foloseşte uleiul

Multe femei văd uleiul ca pe un inamic, dar modelele iubesc să folosească uleiuri naturale în locul produselor de înfrumuţesare, care conţin liste lungi de chimicale. Foloseşte ulei de nucă de cocos şi măsline pentru a da părului strălucire şi delicateţe. Uleiul de argan este un alt ulei multifuncţional care este foarte bun. Consumarea uleiurilor sănătoase este de asemenea benefică, dat fiind faptul că o dietă sănătoasă înseamnă o piele sănătoasă, deci încearcă să adaugi şi puţin ulei dietei tale.

4. Demachiază-te mereu  înainte de culcare

Este foarte important să-ti lasi faţa să respire cât mai mult posibil. Este important să îndepărtezi machiajul înainte de a te duce la culcare, porii tăi îţi vor mulţumi pentru acele 8 ore în care nu i-ai lăsat să stea acoperiţi. Să dormi cu machiajul încă pe faţă îţi usucă pielea şi o îmbătrâneşte, acestea fiind lucruri pe care, în mod evident, modelele nu şi le doresc. Vor să arate cât mai tinere şi mai proaspăt.

5. Dormi cât de mult poţi

După ce îţi îndepărtezi machiajul, asigură-te că dormi acele 8 ore! Pentru modele somnul este extrem de important. Poţi deveni frumoasă şi în timp ce dormi. Pentru a te trezi cu un păr frumos, culcă-te pe o pernă de satin .

6. Mănâncă sănătos

Modelele nu mănâncă sănătos doar pentru a fi slabe- vor ca pielea lor să arate şi frumos. Pentru a mânca ca un model, încearcă să mănânci cât mai multe salate cu legume nutritive, ca spanacul sau varza, şi adaugă un topping din uleiuri sănătoase, ca cel de măsline. Evită zahărul, care-ţi îmbătrâneşte pielea şi încearcă să ţii o dietă cu puţini carbohidraţi.

7. Mai puţin înseamnă mai mult

Multe modele încearcă să arate cât mai simplu când nu sunt pe podium. Feţele lor au un aspect atât de fresh atunci când sunt fotografiate pe stradă, uneori fiind chiar mai frumoase decât atunci când au o tonă de machiaj de faţă. Pentru a obţine acest aspect natural, încearcă să foloseşti fond de ten fără pudră. Pentru un aspect curat, foloseşte o cremă hidratantă colorată sau un fond de ten care a fost combinat cu puţină din crema ta hidratantă preferată. Pentru a-ţi scoate în evidenţă ochii fără să foloseşti machiaj, foloseşte un ondulator de gene.

answear.ro
Share: