La birou, la intalniri cu prietenii, la shoping, la diferite activitati zilnice in oras, la o cina de afaceri sau de familie, ne adaptam tinutele dupa cum simtim, si partial dupa cum se impune de catre ocazie, influentandu-le insa si cu propriul stil sau preferinte, pentru ca intr-adevar, moda vine si trece, dar stilul este cel care ramane etern, asa cum, a spus celebrul Yves Saint Laurent, avand toata dreptatea din lume.

bottegaverde.ro

Pentru a reusi sa realizam cele de mai sus, este absolut necesar sa ne informam in legatura cu moda, lucru care este destul de usor de realizat, avand in vedere multitudinea surselor la care putem apela. Vorbim bineinteles de multitudinea de reviste de profil ce au aparut pe piata romaneasca, cat si de inepuizabilele surse ce se pot gasi pe internet. Desigur ca nu vom consulta toate revistele de moda de pe piata ,ci ne vom alege acea (acele) reviste, care prezinta tinute vestimentare care corespund stilului si personalitatii fiecareia.

Revistele aparute, atat cele clasice cat si cele online, prezinta o serie larga de produse, fiecare in stilul sau specific. Produsele pe care le poti gasi in reviste dar si in magazine sunt potrivite atat tie, precum rochii, fuste, bluze femei, cat si familiei tale, existand articole pentru copii, pentru barbati, articole sport, cat si articole de interior pentru confortul casei tale.

Vei gasi colectii de designeri celebri, de la marile case de moda din lume, care au creat special pentru diferite branduri. Dintre acestea amintim pentru acest sezon o colectie in linii lejere, abordand un stil atemporal, guvernat de topurile, rochitele si fustele in culorile alb si negru, cu mici accente fuchsia.

In domeniul incaltamintei  este in trend o tusa chic si indrazneata sandalelor, balerinilor si ghetelor cu platforma in culori tari si vibrante.

De asemenea trebuie amintite tinutele lejere de vara care au ca piesa de baza pantalonii scurti de denim, care pare sa ramana vesnic la moda.

In materie de design interior, brandurile internationale se bucura de creatii ale unor celebri designeri de interior care creaza articole de mobilier, si accesorii, piese de interior functionale, in tonuri neutre, dar cu mici accente de culori fresh.

Pentru a rasfoi cataloagele de moda cele mai noi, navigheaza pe internet pentru a gasi toate informatiile pe care ti le doresti,  si unde vei trai o experienta interesanta, cu mult stil, eleganta si calitate, care se va  intersecta discret cu gustul tau pentru frumos.

answear.ro
Share: