sandale in trend primavara

Incaltamintea inca mai reflecta stilul nostru de viata si este un indicator social pentru cei din jur. Pentru colectia primavara 2017 de sandale veti avea o varietate enorma de optiuni.

bottegaverde.ro

Noi achizitii pot deveni sandalele cu toc inalt sau pe platforma, sabo sau mules, sau pot fi sandale in stil masculin.

Sandalele pot fi atat pe talpa subtire fara toc, pe platforme inalte si drepte, cu toc inalt, cu sau fara calcai, cu multe impletituri si cureluse, sandale gladiator, etc.

In colectiile primavara-vara 2017 sandalele pe platforme stabile si drepte, in stil masculin, au devenit un trend al noului sezon.Acest model de sandale are elemente de décor  minim: doua-trei cureluse groase si o talpa dreapta.

Totusi, majoritatea domnisoarelor prefera sandalele feminine. Astfel de modele pot fi vazute in mai multe colectii, acestea fiind decorate cu cureluse decorative, textile, strasuri si alte elemente de decor.

In noul sezon 2017, la fel ca si in anii anteriori, foarte actuale sunt sandalele pe platforme masive.

Istoria platformelor la moda este una foarte schimbatoare, acestea ba apar, ba dispar.

In anii ’90 ai secolului trecut, platforma a aparut in mod grandios, fiind combinata cu un toc gros. In anul 2000, tocul inalt si subtire cu platforma conferea incaltamintei o nota de feminitate, rafinament si eleganta.

In sezonul primavara-vara 2017, platformele sunt din nou foarte actuale. Tocul inalt si subtire nu a disparut, insa designerii au optat pentru sandale pe platforma si toc gros.

O buna achizitie pot fi sandalele cu toc inalt, mules sau sandale in stil masculin. Mules simbolizau pe vremuri luxul Hollywood-ului vintage. Moda actuala modifica ceea ce a fost candva, amintindu-si de trecut si creand noi optiuni.

Materialele utilizate la confectionarea incaltamintei sunt foarte diferite si uimitoare in acelasi timp: de la piele de reptila pana la plastic incolor, culoarea ramane la discretia dvs.

In calitate de decor pentru incaltamintea de vara predomina curelusele, baretele si tot felul de impletituri, create de fantezia designerilor din curele subtiri si groase, iar pe alocuri si foarte groase. Impletiturile sunt rasucite in jurul piciorului din panglici de textile, piele, se leaga sau se inchid cu catarame. Piciorul gol, acoperit cu cureluse, arata foarte sexy. Curele in jurul gleznei sunt o tendinta a noului sezon.

Noul sezon cald 2017 este bogat si in modele neobisnuite de incaltaminte, in special botine care vor sa fie asemanate cu sandalele, sau invers…

Alegeti incaltamintea de vara in orice stil: cu toc cui subtire sau platforme inalte si groase, cu toc gros sau fara toc. Important este sa va simtiti confortabil stiind ca o pereche de incaltaminte buna poate face minuni.

answear.ro
Share: