Primavara este un anotimp special pentru noi, ne dorim să fim frumoase, să strălucim și să degajăm feminitate. Pielea fină este un ingredient important pentru frumusețe. Toate celulele din corp au nevoie de apă pentru a funcționa și a se regenera, mai ales cele din piele.

bottegaverde.ro

Hidratarea este cel mai bun mijloc pentru o piele fină și luminoasă. Ai auzit de foarte multe produse de hidratare – multe dintre ele rezolvă rapid problema, altele nu par să aibă efecte spectaculoase. Acțiunea produselor poate fi diminuată sau încetinită atunci când pielea nu este perfect curată sau dacă ele nu sunt folosite corect.

Primul pas – demachierea.

Începe hidratarea odată cu demachierea. E important ce produse alegem pentru îndepărtarea fardurilor. Prezența ingredientelor hidratante e necesară în formula demachiantelor. La fel de important este demachiantul pentru ochi. De multe ori, nu-i acordăm atenție și folosim demachiantul obișnuit pe toată fața, însă acest simplu gest ne aduce riduri fine în jurul ochilor și un aspect îmbătrânit. Motivul este lipsa ingredientelor umectante și uleioase care să îngrijească pielea. Dacă în restul feței avem glande sebacee și uscăciunea poate fi compensată în mod natural, lucrurile nu stau la fel în cazul zonei sensibile din jurul ochilor. Din acest motiv, este important să alegem demachiante speciale pentru această zonă delicată, de multe ori intens fardată.

Uleiul de migdale hrăneşte pielea

Demachiantul pentru ochi cu dublă acţiune, îmbogățit cu ulei de migdale 100% natural protejează eficient genele și pielea sensibilă din jurul ochilor și previne deshidratarea pielii datorită unui complex de hidratare avansat. Pielea își menține aspectul neted și confortul.

Piele suplă, fină și radiantă

Corpul are o piele mai groasă și semnele de îmbătrânire apar mai lent decât pe față, însă uscăciunea îi afectează la fel de mult structura și mai ales confortul. Verifică gradul de deshidratare al pielii printr-o mică zgârietură cu unghia pe mână sau picior. Dacă urma albă persistă mai mult de două secunde înseamnă că pielea ta este însetată și are nevoie rapidă de exfoliere și tratamente intensive de hidratare și uleiuri prețioase.

Exfolierea ajută pielea să se regenereze

Masajul cu o lufa bine umezită elimină celulele moarte și eliberează firele crescute sub piele fără a produce o deshidratare pronunțată. Dacă aplici pe acest burete natural un gel de duș bogat în ingrediente hrănitoare și hidratante, te vei putea bucura de o piele mătăsoasă și strălucitoare în doar câteva clipe. Pielea își va primi din porția de hidratare chiar la duș.

Mierea hrăneşte ţesuturile

Mierea, bogată în vitamine și minerale, hrănește intensiv pielea uscată și îi redă elasticitatea, în timp ce laptele de bumbac protejează împotriva deshidratării.

Aplică un lapte de corp nutritiv-reparator

Laptele de corp cu formula extraîngrijire, bogată în extracte naturale, redă pielii tale hidratarea pierdută. Laptele de bumbac, cu un conținut ridicat de uleiuri și proteine, restabilește catifelarea și elasticitatea pielii, iar proteinele din orez mențin echilibrul natural de hidratare al pielii, îmbunătățindu-i structura și lăsând-o catifelată și radiantă.

Cremele pentru mâini.

Uscate de săpunurile folosite zilnic, de detergenți și apa dură, mâinile cu aspect îmbătrânit ne strică întreaga imagine. Nu putem renunța la igienă, dar aspectul lor va fi remediat prin aplicarea de mai multe ori pe zi a cremelor bogate în uleiuri și unturi naturale, cu efect intens, ce hrănesc și repară pielea, redându-i catifelarea și elasticitatea. Crema reparatoare conferă îngrijire imediată și hrănire mâinilor foarte uscate și aspre printr-o formulă nouă, extrem de eficientă. Mierea, un ingredient nutritiv natural, bogat în vitamine și minerale, contribuie la menținerea echilibrului optim de hidratare și la întărirea protecției naturale a pielii.

Cremă cu efect anti-îmbătrânire

Este o crema care asigură mâinilor tale protecție eficientă împotriva îmbătrânirii premature a pielii printr-o combinație unică de ingrediente naturale. Proteinele din soia ajută la regenerarea celulară și stimulează biosinteza proteinelor. Complexul Actiwhite ajută la atenuarea și prevenirea petelor pigmentare existente pe mâini. Pielea își recapătă aspectul catifelat și neted, devenind suplă și elastică. Crema este îmbogățită cu filtre UV, pentru protecție împotriva efectelor nocive ale razelor solare.
esteto.ro%20

answear.ro
Share: