In fiecare nou sezon toamna – iarna, o noua identitate si o noua garderoba, acestea sunt indemnurile stilistice cu care ne pregatim de fiecare data.

bottegaverde.ro

Tendintele acestui sezon pun in antiteza stilul masculin cu cel feminin, asa ca poti alege fie un look hot intr-un costum barbatesc sau unul girlish intr-o tinuta retro.

Masculin-chic

In sezonde toamna influentele masculine sunt mai puternice. Designerii propun o intreaga selectie de haine imprumutate parca din garderoba iubitului, de la pantalonii masculini, la cravate, papioane, smokinguri sau chiar caschete de militari. La unii designer, stilul masculin se evidentiaza prin piese vestimentare si propuneri de tinute masculin-chic, care inspira siguranta de sine si aduc o alura provocatoare.

Stilul retro – anii ’60

La cat de retro sunt unele dintre piesele propuse pentru noul sezon, vei putea fi usor confundata cu un personaj din anii ’60. Croiala evazata, culorile puternice, talia nedefinita, volumetriile si o alura de femeie cu atitudine sunt cateva dintre propunerile designerilor daca vrei sa adopti un stil retro si foarte rafinat

Extravaganta blanurilor

Daca vrei sa fii fabuloasa nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba o haina din blana artificiala. Mai mult, sezonul de toamna-iarna iti da un indemn la extravaganta propunand blanuri in cele mai opulente culori in functie de cat de nonconformista esti. De la blanurile pana in talie, pana la cele lungi si fabuloase, designerii pun accent pe acest material.

Puterea carourilor

Stilul britanic si stilul scotian sunt foarte potrivite pentru sezoanele reci. Un palton, un costum sau poate o rochie cu acest imprimeu in carouri iti aduc eleganta englezeasca.

Jungla urbana

De la printuri fioroase cu animale ale padurii pana la unele dramatice infatisand pasari, vietuitoarele sunt des intalnite in propunerile designerilor pentru sezonul de toamna -iarna. Fie ca optezi pentru o tinuta de zi sau pentru o rochie de seara, nu te sfii sa optezi pentru un imprimeu ,,animalic”.

Jongleaza cu nuante pamantii

Pentru ca vorbim despre sezonul de toamna-iarna este inevitabil sa nu mentionam o cromatica inchisa, pamantie, dar intr-o gama mult mai variata. Trecand prin mixuri cu portocaliu, rosu sau violet, tonurile pamantii trebuie sa se regasesca cel putin intr-o piesa din noua ta garderoba.

Contrastul alb-negru

Cu o combinatie alb-negru este greu sa dai gres atunci cand iti compui o tinuta, pentru ca acest contrast este un clasic in materie de stil vestimentar. Fie ca este vorba de o blana pictata in alb negru, carouri in stil sah, buline sau chiar imprimeul floral, poarta in sezon toamna-iarna piese cu aceste doua non-culori pentru a compune cele mai spectaculoase tinute.

answear.ro
Share: