Timpul insorit de primavara a venit. Acum este momentul perfect sa iti improspatezi look-ul prin intermediul unei colorari la moda a parului, mai ales pentru ca nuantele de par la moda in sezonul primavara-vara 2017 se deosebesc mult de cele din iarna.

bottegaverde.ro

Culori de par actuale pentru parul deschis.

Pentru domnisoarele cu parul deschis la culoare, in noul sezon stilistii au pregatit una din cele mai variate palete de culori. Daca e sa vorbim la general, atunci in sezonul primavara-vara 2017, recomandam blondelor sa opteze pentru nuantele calde si naturale. Unul din locurile de frunte al topului pentru par cu nuante deschise il ocupa blondul caramel – moale, feminin si foarte delicat.

Primavara de asemenea vor fi actuale nuantele de blond auriu, blond miere si blond sampanie. Insa mai aproape de sezonul estival, in locul acestora vor veni culori mai putin intense cum ar fi blondul de nisip, blondul cu reflexii de in sau baby blonde. Exceptie face doar blondul capsuna, amestecul nuantei deschise cu reflexii roz-capsuna.

Culorile de par actuale in acest sezon pentru sateen.

Cu toate ca se poate spune ca paleta bogata le face pe blonde favoritele acestei primaveri, este la fel de adevarat si ne grabim sa iti spunem ca si satenele au o mare diversitate de culori si pot sta cu brio langa blonde. La moda sunt absolut toate nuantele naturale de maro cu reflexii naturale. De asemenea, actuale sunt si culori de par in nuanta de ciocolata, scortisoara, castaniu inchis, alune de padure.

Insa cea mai actuala nuanta de par pentru satene va deveni „expresso”, o nuanta calda de maro cu reflexii de cafea.

Culorile actuale pentru brunet.

In noul sezon, brunetele nu au parte de o asa paleta de culori bogata. Stilistii au decis ca in sezonul primavara-vara 2017, ei ne vor bucura doar cu culoarea neagra naturala. Adevarul este ca pentru a dilua o asa gama rezevata, cand vom fi mai aproape de vara se permit subtonuri mai „vesele” – mov, gri, albastru sau violet.

Cele mai stilate culori pentru roscate

Domnisoarele roscate beneficiaza de o gama mai bogata de nuante , deoarece la fel ca si satenele, sunt la moda in acest sezon. Stilistii le ofera roscatelor sansa de a-si alege culoarea preferata de sinestatator. Altfel spus, fiecare roscata poate sa-si aleaga nuanta preferata in functie de dorinta. Daca doresti culoare de par oranj e foarte bine. Daca doresti un rosu de foc e la fel de bine.

Cu toate acestea in noul sezon stilistii le recomanda roscatelor sa aleaga nuantele de arama.

answear.ro
Share: