Tratamentele cu ingrediente cu efect energizant te vor ajuta să redai pielii strălucirea şi prospeţimea tineretii
Hidratarea şi protecţia sunt tratamente esenţiale pentru ca pielea să-şi păstreze supleţea şi sănătatea. Oferindu-i-se o hidratare continuă, pielea va fi mereu catifelată şi îşi va păstra timp îndelungat aspectul neted.

bottegaverde.ro

Protejând-o corespunzător de factorii nocivi, dar mai ales de acţiunea razelor ultraviolete, vei preveni afecţiunile cutanate şi îmbătrânirea prematură. Adaugă acestor tratamente anumite ingrediente energizante şi pielea va căpăta prospeţime.
Apa, esentiala pentru piele
Când aplicăm cremele, oricât de performante ar fi, hidratarea este doar la suprafaţă, însă ea asigură pielii lumino­zitate, elasticitate, supleţe şi confort. Un ten bine hidratat este catifelat, elastic, cu mai puţine riduri şi are un aspect tânăr. Sigur, hidratarea ideală se face şi din interior, iar cele mai bune surse sunt apa şi fructele proaspete.

Protectia la UV
Ultravioletele sunt principala cauză a îmbătrânirii premature a tenului, iar razele UVB nu sunt stopate de geamuri şi pielea are nevoie de o protecţie solară chiar şi atunci când eşti în interiorul unei clădiri. Arma perfectă împotriva acestor raze nocive o constitue cremele de zi cu protecţie solară. Un strat fin îţi asigură hidratare şi protecţie, două beneficii dintr-o singură aplicare.
Fructe superenergizante
Avem nevoie de energie pentru a face faţă provocărilor zilnice şi, la fel, celulele organismului au nevoie de „combustibil“ pentru a-şi îndeplini funcţiile. Alimentaţia este extrem de importantă, iar fructele sunt o sursă inepuizabilă de energie vie prin vitaminele şi nutrienţii pe care-i conţin.
Un pahar cu suc proaspăt îţi energizează organismul. Fructele aplicate pe piele îi dau tonus, luminozitate, fermitate şi îi cresc nivelul de energie.

Alimentatie corecta
În corpul nostru energia este dată de ficat şi vezica biliară. Ficatul gestionează energia, distribuind-o după nevoi în întregul organism. Pielea are şi ea nevoie de energie pentru a arăta bine, iar această energie vine pe două căi: de la ficat şi de la natură. Pentru a fi sănătos, ficatul are nevoie de o dietă bogată în vitaminele C şi E, zinc, magneziu şi seleniu, respectiv de elementele cu rol antioxidant de care şi pielea are nevoie pentru a fi tonică şi luminoasă. Asigură-te că ai o dietă bogată în fructe, fasole, mazăre, legume verzi, cereale, fă sport şi bea apă. Sunt gesturi simple, dar excelente pentru organism, pentru o stare de bine şi pentru un aspect senzaţional.
Porţia de hidratare
La 20 de ani, pielea arată superb, e tonică şi netedă, dar, aşa cum folosim creme de ten pentru a preveni apariţia ridurilor, cremele de corp trebuie aplicate nu ca tratament, ci în ritualul de îngrijire zilnic, indiferent de vârstă. Soarele, stilul de viață dezechilibrat, câteva kilograme în plus, o sarcină pot pune pielea la grele încercări, dar, cu o îngrijire adecvată în fiecare zi, ea va căpăta elasticitate și energie, menținându-și aspectul ferm.
Dacă ai pielea normală, o singură aplicare a cremei de corp este suficientă, iar dacă e uscată, nevoia ei de apă este mult mai mare, iar aplicarea trebuie făcută de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, pentru a-i restabili nivelul de hidratare, dar şi confortul. Insistă pe zonele cu nevoi speciale, pe braţe, în special pe coate, genunchi şi gambe. Alege creme îmbogăţite cu antioxidanţi şi misiunea ta va fi mai uşoară pentru că mare parte din treabă va fi făcută de aceste ingrediente cu efect energizant şi tonic.

answear.ro
Share: