De câte ori nu ți s-a întâmplat să vorbești de rău pe cel care a inventat tocurile? Presupun că este cel mai detestat om care a existat vreodată în anumite momente. Pantofii cu toc pot fi un adevărat coșmar pentru unele femei. Altele sunt norocoase. Pot merge pe tocuri fără probleme sau dureri, însă majoritatea se plâng de durere și disconfort mai tot timpul.

bottegaverde.ro

Iar dacă trebuie să mai și stai cel puțin 8 ore pe zi în ele când ești la serviciu…cred că ai prins ideea. S-ar putea ca tu să fii una din ele.
Din fericire există diverse trucuri care te vor ajuta să îndrăgești ceva mai mult viața pe tocuri. Cele mai multe țin de designul pantofilor, dar sunt unele momente în care poți să scapi de ele complet.
Dacă ai norocul de a fi o femeie înaltă, poți renunța la tocuri cu totul. Picioarele lungi deja arată elegant în orice, deci dacă acesta este și cazul tău, nici nu știu de ce te chinui. Scopul pantofului este acela de a conferi un aspect distins piciorului, dar la tine nu mai e cazul. Dacă trebuie să îmbraci o ținută la care tocurile sunt un must, atunci îți permiți să alegi niște tocuri foarte, foarte scurte.
Treci la platforme! Nimeni nu te obligă să porți tocuri. Atâta timp cât scopul a fost atins, nu ai de ce să îți faci griji. Picioarele tale vor arăta la fel de bine în platforme cât arată în tocuri. Sunt foarte multe femei care adoptă această soluție. Sunt foarte comode și nu pun atât de multă presiune pe picioare sau spate. Este modul ideal de a trișa.
Adoptă tocurile chunky. Sunt perfecte pentru a te menține la înălțime, dar fără disconfort. Au revenit în trend recent și sunt foarte comozi. Profită de ei la maxim. Arată bine la orice, atât la ținutele pentru birou cât și casual.
Poartă tocuri cu partea din față acoperită. Dacă porți pantofi cu toc decupați în partea din față, atunci picioarele tale nu vor avea în ce să se sprijine, ceea ce va pune presiune pe ele. Dar dacă poți tocuri închise, atunci piciorul tău va avea un punct de sprijin și vei sta mai comod în ele. Sigur, pantofii decupați sunt mai răcoroși în sezonul cald, dar e mai bine să îți fie cald decât să te plângi de durere și să faci bășici.
Ia-ți cu tine pantofi de schimb. Dacă vrei să porți tocuri la serviciu, dar ai de mers o oră cu metroul sau prin oraș când mergi și vii de la muncă, ia-ți cu tine o pereche de pantofi mai comozi decât cei cu toc. Trotuarele nu sunt toate drepte, iar să mergi distanțe lungi pe tocuri prin oraș îți cam distrug picioarele.
Or fi pantofii cu toc foarte eleganți, îți fac picioarele să arate bine, dar pot fi un adevărat coșmar de cele mai multe ori. Lasă-ți picioarele să se odihnească ori de câte ori ai ocazia și alege-ți tot timpul pantofii potriviți. Doar așa vei putea supraviețui vieții în tocuri.

answear.ro
Share: