Unele din casele importante de moda transforma legatura cu clientul intr-o relatie permanenta, intr-o experienta personala, intr-o invitatie in lumea frumosului. Tinutele vestimentare si bijuteriile care dau viata diferitelor branduri, sunt inspirate de clienti, astfel incat o anumita colectie de moda  devine o poveste comuna.

bottegaverde.ro

Toate variantele de politica de fidelizare a clientilor sunt si in interesul companiei de a oferi cele mai bune propuneri de design de haine, bijuterii si ceasuri. Prin acest instrument fiecare companie reafirma valorile care au consacrat-o: inovatie si creativitate, orientarea catre client, pasiune, loialitate

In aceasta primavara s-au desfasurat mai multe evenimente de acest fel unde au fost prezentate noile colectii de primavara-vara, inspirata din imaginile etnice, detaliile religioase, desenul cu henna, graffiti si cultura pop. Designul extravagant si piesele impozante inspirate din creatiile bijutierilor din Grecia Antica sunt amprenta stilistica a unora dintre ele. In domeniul bijuteriilor, colectiile prezentate  au fost  dominate de bijuteriile din argint 925˚ in combinatie cu argintul in baie de aur cu finisaje mate si pietre naturale semipretioase. Combinatiile de metal si piele colorata in nuantele iubite in aceasta vara sunt foarte usor de asortat.

Din acest sezon, ceasurile marcilor importante se apropie tot mai mult de conceptul de bijuterie. Practic, ceasul sezonului depaseste statutul unui accesoriu cu stil si devine o bijuterie in sine. Linia de bijuterii si linia de ceasuri au un atribut comun: interesul pentru designul artistic, creativitate si concept.

In acest sezon sunt in trend ceasurile unisex, care au cureaua din silicon colorat, foarte placut la atins, fara cristale, de preferat cu cronografe.

In colectiile de ceasuri primeaza culorile foarte puternice – fucsia, galben, mov, corai. Deoarece acestea accesorizeaza tinute vestimentare la moda ale companiilor care sunt mereu in trendurile internationale, revenirea la minimalism din colectiile de haine a fost marcata, prin ceasuri cu un cadran simplist, cu cifrele usor evidentiate si dimensiuni reduse.

Se poate remarca ca unele imprimeuri care s-au folosit la colectiile de haine a fost preluat cu indrazneala si in colectia de ceasuri, unde acelasi print se regaseste pe cadran sau curelele ceasurilor.

Reintra in forta in acest sezon ceasurile pe curele de piele si silicon, mai ales datorita usurintei cu care pot fi schimbate curelele, compunand de fiecare data un alt ceas, care sa poata fi usor asortat unei alte tinute.

O mare varietate de ceasuri casual-chic cu bratari metalice si din silicon colorat completeaza cea mai atragatoare colectie a sezonului.

answear.ro
Share: