Pantofii cu toc sunt frumoşi, cei mai eleganţi şi sexy, dar în acelaşi timp incomozi şi uneori o adevărată tortură pentru picioarele noastre. De asemenea purtarea indelungata a pantofilor cu toc foarte inalt poate avea urmari asupra coloanei vertebrale. De obicei suntem foarte bucuroase când cumpărăm o pereche nouă de pantofi cu toc, iar apoi, în doar câteva ore de purtat începem să-i urâm din cauza problemelor pe care ni le creaza.

bottegaverde.ro

Pentru a nu va gasi in aceasta situatie, şi pentru a va bucura din plin de ei, indicam mai jos câteva sfaturi despre cum poţi face pantofii cu toc mai confortabili.

1.Alege masura potrivită.

Înainte de a vedea cum îi facem mai confortabili, e nevoie să stabilim cum trebuie să alegem o pereche de patofi cu toc. În primul rând asigura-te că pantofii cu toc aleşi de tine sunt măsura potrivită. Când îi probezi verifică să aibă tocul foarte bine fixat şi să nu te strângă. Piciorele se umflă spre sfârşitul zilei, aşa că aceasta este perioada cea mai bună pentru încercat pantofi.

2.Nu cumpara pantofi cu toc din magazinele online.

Este destul de greu să spui nu unei perechi de pantofi cu toc atunci când îţi plac, sunt reduşi, şi îţi mai sunt şi livraţi acasă. Dar nu ceda tentaţiei. Pentru pantofi cel mai bine este să mergi în magazin să-i probezi. În felul acesta eviţi să cumperi ceve incomod sau cu o mărime greşită.

3.Fă încălzirea

Un alt mod în care îţi poţi face pantofii cu toc mai confortabili este prin câteva exerciţii de încălzire. Câteva rotaţii ale gleznei sau mişcări ale degetelor de la picioare chiar te vor ajuta să te simţi mai confortabil în pantofii cu toc.

4.Lipeşte-ţi degetele

Nu este o glumă. Sunt multe persoane care au confirmat că prin lipirea degetelor 3 şi 4 de la picior faci mersul în pantofii cu toc mai confortabil. Foloseşte plasturi pentru a lipi degetele. Prin această metodă muşchii piciorului se aliniază şi facilitează un mers mai uşor.

5.Controlarea posturii.

Este cea mai importanta conditie pentru a face mai placut mersul pe tocuri inalte. Femeile care poartă tocuri au tendinţa de a merge cocoşate. Este recomandat să mergi dreaptă, cu umerii drepţi, si să calci cu toata talpa, tendinţa fiind aceea de a păşii cu vârful. Corect este să pui în pământ tocul nu vârful piciorului.

 

6.Fă o pauză

Indiferent cât de ocupată este ziua ta, sau seara, încearcă să faci o pauză. Stai jos şi scoate-ţi pantofii pentru 5 minute, dacă este posibil. Piciorul se va odihnii puţin şi vei rezista mai mult în pantofii cu toc.

7.Tocul mai gros este mai stabil.

Aici discutăm de grosimea tocului. Este adevărat că un toc cui este foarte sexy. Dar dacă ştii că nu ai nicio şansă să rezişti cu pantofi cu toc subţire, încearcă să cumperi pantofi cu toc mai gros. Vei avea mai multă stabilitate şi pantoful va fi mai comod.

8.Branţuri sau perniţe

Există branţuri speciale pe care le poţi pune în pantofii cu toc şi care îţi vor ajuta piciorul să stea mai confortabil. Dar aceste branţuri vor micşora spaţiul din pantof, aşa că pentru ca aceştia să nu te strângă este bine sa folosesti branturile la momentul cand faci proba pentru cumparare. Daca nu ai facut asta si vrei sa pui branturi, pantofii îi poţi duce la lărgit la un specialist.

answear.ro
Share: