In acest articol va prezentam cateva din lucrurile marunte care trebuie facute zi de zi in activitatea de intretinere a frumusetii.

bottegaverde.ro

1. Rimelul

Evită să introduci şi să extragi în mod repetat peria rimelului în şi din recipient  Introducerea şi extragerea în mod repetat peria rimelului în şi din recipient va permite aerului să intre, astfel uscând rimelul înainte ca tu să-l foloseşti.

2. Pensulele pentru machiaj

Curăţă-ţi pensulele pentru machiaj. Cu toate ştim că este ceva ce trebuie făcut, dar nu prea multe acordăm importanţă acestui sfat pentru machiaj. Pensulele murdare găzduiesc bacterii care ar lua contact cu faţa noastră de fiecare dată când le-am folosi, deci nu este un obicei igienic sau sănătos. Deci curăţarea pensulelor pentru machiaj este un obicei care ar trebui să facă parte din rutina ta zilnică.

3. Tratarea cosurilor

Foloseşte pasta de dinţi pentru ca ombate coşurile. Coşurile apar mereu la momentul nepotrivit şi în locurile nepotrivite. Deci este bine să te educi pentru a ştii cum să combaţi coşurile apărute peste noapte. Cea mai bună metodă pentru a usca coşurile, este să aplici un strat generos de pastă de dinţi asupra lor. Deşi acest truc nu te va salva în întregime de acnee, va ajuta uscarea coşurilor.

4. Creionul dermatograf

Pastreaza dermatograful în frigider. De multe ori avem probleme cu creionul dermatograf din cauza ca se fărâmiţează atunci când il folosim. Pune-l la frigider pentru 15 minute înainte de a-l folosi. Acest proces va întări plumbul şi va face creionul de ochi compact pentru a nu se mai fărâmiţa. Vei vedea cât de uşor va aluneca pe suprafaţa genelor, făcând aplicarea machiajului să nu fie una problematică.

5. Foloseşte ulei de nucă de cocos

Uleiul de nucă de cocos era cel mai bun produs de înfrumuţesare, înainte ca popularitatea lui să scadă. Este ceva ce ar trebui să existe în baia ta, totuşi. Cel mai bun mod de a-l folosi este în duş, după ce ai oprit apa. Aplică-l peste tot, după care usucă-te. Foloseşte mai mult în zonele uscate ca  genunchii, călcâiele şi coatele.

6. Ţine vaselina cosmetică la tine

S-a dezbătut mult dacă vaselina cosmetică  are proprietăţi nutritive pentru piele, sau nu face altceva decât să creeze un obstacol care doar lasă impresia că pielea ar fi hidratată. Dar este o idee bună să ai puţină vaselină în casă. Te ajută să tratezi inflamaţiile înainte ca acestea să se răspândească, şi este bună şi pentru durerile de buze

7. Iubeşte levănţica

Poate că ţine de un obicei vechi, dar levănţica te relaxează şi te ajută să dormi. Foloseşte din când în când un produs care conţine levănţică pentru a obţine un somn bun- vei arăta mult mai bine când te vei trezi.

answear.ro
Share: