Ca de obicei in fiecare sezon, se stabilesc de catre marile case de moda care sunt culorile in trend in sezonul respective. In aceasta primavera, gama de culori cuprinde culori apropiate de cele naturale, culori care ne duc cu gandul, la verdeata primaverii, culorile fructelor tropicale sau albastru marin. Cele mai modern culori sunt:

bottegaverde.ro

Albastru Niagara este cea mai importanta culoare a sezonului primavara-vara 2017. Aceasta nuanta clasica de albastru denim este culoarea simplitatii, confortului si a seninatatii. Nuanta Niagara este atat de universala, incat se combina cu orice culoare, de la nuante aprinse si intense, pana la nuante pastelate si estompate.

Galben Primrose Yellow

O alta culoare dominanta a devenit galbenul intens Primrose Yellow. Nuanta florii primula, ne daruie caldura, ne incarca cu energie si ne ridica buna dispozitie. Aceasta nuanta a soarelui se combina minunat cu albastrul profund Lapis blue si nuanta neutra Hazelnut.

Albastru intens Lapis Blue

Albastrul intens este culoarea pe care o putem vedea in natura doar daca mergem la fundul oceanului. Lapis Blue este o nuanta intensa, opusa nuantei Primrose Yellow care impreuna se completeaza minunat. Lapis Blue este minunat atat in compozitie unica, cat si in combinatie cu alte culori aprinse, care au intrat in topul celor mai la moda culori ale sezonului, printre care Primrose Yellow si Pink Yarrow.

Rosu Flame

Flame este o nuanta de rosu arzator, care iese in evidenta in mod deosebit pe fundalul celorlalte nuante la moda din paleta sezonului primavara-vara 2017. Chiar daca aceasta culoare nu se recomanda a fi combinata cu alte nuante, fiind minunata desinestatator, la dorinta, ea poare fi diluata cu alte nuante din aceeasi gama. Flame este cu siguranta favoritul sezonului.

Albastru Island Paradise

Island Paradise este nuanta minunata a apelor marine, care in natura poate fi vazuta doar pe o insula exotica, unde pe fundalul nisipului alb imaculat, apa devine azurie si incolora. Albastrul incolor este ideal pentru garderoba de primavara si vara. Se priveste la fel de bine atat pe rochii de vara, cat si pe alte piese vestimentare, inclusiv pulovere lejere. Recomandarea este sa combini Island Paradise cu alte culori la moda ale sezonului, rozul delicat Pale Dogwood si Hazelnut. In acest mod, subtonul bogat va straluci si mai mult in pete de lumina de un albastru celest.

Verde Greenery

Greenery este o nuanta suculenta de verde, care ne aminteste de verdeata proaspata de primavara. Este atat de „vie”, incat pur si simplu nu putea sa lipseasca din lista culorilor la moda in aceasta primavara. Acest verde-galbui, la fel ca si galbenul intens Primrose Yellow, ne apropie de natura, ne incarca cu energie si ne ridica starea de spirit. Culoarea Greenery se foloseste foarte rar de una singura, de cele mai multe ori fiind vazuta in calitate de accente sau in compozitia unui fundal multicolor.

Pink Yarrow

In topul 10 cele mai la moda culori pentru sezonul primavara-vara 2017 a intrat si nuanta de roz vibrant si indraznet, care se priveste cel mai bine in calitate de nuanta cheie. Pentru a o combina cu alte culori, este nevoie de un simt estetic deosebit. Unica nuanta cu care rozul purpuriu poate fi combinata, este verdele estompat Kale.

Verde Kale

Iata inca o nuanta de primavara-vara, nuanta verde a frunzelor de Kale. Unica si universala in acelasi timp, este ideala atat in executie solo, cat si ca completare la alte nuante mai intense. De exemplu, Pink Yarrow, Flame si Primrose Yellow.

Acestea sunt culorile recomandate a se purta in sezonul primavara-vara 2017, numite de specialistii de la Institutul Pantone. Designerii de indeamna sa le folosim nu doar in garderoba, ci si in accesorii, manichiura si machiaj.

answear.ro
Share: