Machiajele pe care ni le propun designerii pentru acest sezon sunt indraznete si constrastante .Datorita diversitatii lor, fiecare doamna sau domnisoara cu siguranta va putea sa isi aleaga makeup-ul potrivit. Principalele tendinte in machiaj pentru anul acesta sunt:

bottegaverde.ro

Privire fresh

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului si aceasta are nevoie de o rama originala, pe care designerii ne propun sa o cream cu ajutorul machiajului. Cu un simplu creion-eyeliner, farduri intunecare sau un eyeliner lichid puteti face lucruri deosebite. Manechinele marilor case ne-au aratat cat de usor poate fi transformata privirea cu ajutorul unor simple aplicari de farduri gri-inchis sau a unui eyeliner negru intens. Astfel, o domnisoara timida poate fi foarte usor transformata in una seducatoare, mandra de frumusetea sa si care merge direct spre scopul propus.

Machiajul Cat eyes. 

Acesta continua sa fie printre favoriti si in anul 2017. Insa si acesta trece prin anumite transformari capatand pe alocuri cele mai neobisnuite forme. De exemplu, incercati sa desenati coditele nu pe pleoapa superioara, ci pe cea inferioara, sau creati o privire cu adevarat de pisica cu ajutorul unor eyeliner-e de diferite culori.

Machiaj sters.

Efectul de machiaj sters a devenit una din principalele tendinte in prezentarile de moda pentru anul 2016, iar acest lucru inseamna ca acum este momentul potrivit sa experimentati si sa incercati sa aplicati fardurile si rimelul altfel, retusand produsele sub pleoapa inferioara sau desenand pe pleoapa superioara linii exacte cu ajutorul rimelului.

Machiajul smokey eyes.

Acest tip de machiaj promite sa fie la fel de popular anul viitor. Doar ca se pare ca si aici s-au produs cateva schimbari. Unele modele au aratat ca retusarea fardurilor de ochi in culori intunecate poate fi usor efectuata si peste hotarele permise si sa cuprinda nu doar pleoapa de sus si cea de jos, dar sa ajunga chiar si pana la linia sprancenelor si la radacina nasului. Alti makeup artisti au optat pentru machiajul clasic smokey eyes.

Tendintele in machiajul buzelor.

Buze conturate

Makeup artistii sustin ca poti sa arati impresionant si stilat doar avand pe buze un ruj. Important este sa gasiti acea nuanta de rosu „corecta”, care se potriveste tenului si care se va privi frumos anume cu nuanta tenului dvs.

Accentul pe buze

Buzele in nuanta prunei sau nuanta de negru sunt caracteristice pentru stilul gotic, care a devenit una din tendintele de baza ale ultimelor prezentari de moda pentru acest sezon. Desigur, un astfel de machiaj indraznet nu este potrivit tuturor  dar totusi, multi producatori renumiti de produse cosmetice, se grabesc sa includa in liniile lor de rujuri nuante inchise, care, sunt la mare cautare in toata lumea.

Naturaletea 

Este o tendinta de contrast. Principala caracteristica fiind buzele naturale, in nuante nude. Designeri cu renumue au mizat anume pe frumusetea naturala a modelelor lor, propunandu-le si fashionistelor din toata lumea sa isi adauge in trusa de machiaj un ruj in nuanta naturala.

Din scurta noastra prezentare rezulta ca din multitudinea de idei prezentate vom putea opta  pentru cel care ni se potriveste cel mai mult. Important e sa alegem corect culorile, produsele si tipul de machiaj, care urmeaza a fi realizat.

answear.ro
Share: