Tendintele in acest sezon pentru coafuri se caracterizeaza prin diversitate. Designerii ne propun o multime de coafuri potrivite pentru par scurt si pentru par lung, pentru domnisoare tinere sau doamne. Iata care sunt principalele tendinte:

bottegaverde.ro

Parul drept ideal

Este sau nu parul prins, nu conteaza, insa vedem foarte multe coafuri pe par drept: de la cozi joase stilizate perfect, pana la par lung, ideal de drept, lasat sa cada pe spate, netezit la spate, sau fire de par laterale, care cad usor pe umeri.

Carare intr-o parte

Cararea, trasata semnificativ intr-o parte arata minunat, in special daca aveti sprancenele groase. Aceasta se priveste elegant pe parul drept ideal, iar pe cel ondulat sau pe cel cu textura ondulata, cararea pe o parte arata provocator.

Carare pe mijloc

Asemenea carari au aparut mai rar, desi si acestea arata destul de atragator. Cararile pe mijloc au fost prezentate si pe par ondulat, si pe par drept, stilizat cu gel, si pe par ciufulit, si desigur pe par obisnuit, lasat pe spate.

Ondulare boema

Cea mai frumoasa tendinta in materie de coafuri a fost si cea mai simpla. Stilistii au simtit popularitatea si frumusetea onduleurilor boeme si au decis sa lase totul asa cum este. In rezultat, pe podiumuri s-au vazut modelele, care aveau parul ondulat ideal, creat fara prea mult efort. Unele din ele aveau parul lung lasat sa cada lejer pe spate, iar altele aveau bucle aranjate foarte simplu.

Elemente din piele

Se pare ca tendinta de baza a acestui an sunt detaliile din piele luxoase. Aici putem enumera bentita pentru par combinata din piele mata si piele lucioasa, agrafe si pini din piele, aplicate in coada.

Părul strălucitor neted

Firele de par aplatizate sunt destul de tipice pentru acest sezon. Le vedem si sub forma de coada, si aranjat cu ajutorul unui gel, uneori cu o carare trasata in dreapta. Parul arata ca si cum ar fi ud.

Naturaletea

Fie ca vorbim despre ondularile boeme sau orice alta coafura in stil natural, toate acestea nu sunt altceva decat exprimarea individualitatii si a frumusetii. Aici putem enumrea si smocurile de par purpurii, fire de par vopsite in nuante de roz, par ondular si chiar coafuri afro incredibile. Naturaletea consta in crearea unor onduleuri jucause, care adaugau o nota de prospetime copilareasca in imaginea obtinuta.

Breton copilaresc

Parul copilaresc pare amuzant insa acesta este foarte modern in acest sezon, in special parul care iese inocent in orice parte a capului. Parul poate fi prins sau lins in spate, si doar suvita de par neascultatoare care apare de dupa ureche este ceea ce va va face sa fiti la moda in acest sezon.

Aranjari luxoase

Uscarea si aranjarea parului cu foenul de sinestatator nu este o sarcina atata de dificila, cel putin asa se spune. Asadar, in numele modei, trebuie neaparat sa scoateti toate uneltele de ingrijire a parului pentru ca coafurile cu bucle cazatoare, aranjate cu foenul, sunt incredibil de populare in acest sezon.

In sezonul primavera 2017, ni se pun la dispozitie foarte multe coafuri pentru par scurt si pentru par lung. Astfel, avem posibilitatea de a arata mereu atragator si de a ne schimba imaginea cand dorim.

answear.ro
Share: