Părul este unul din accesoriile cele mai evidente ale unei femei. Este unul din primele aspecte pe care le observi atunci când te întâlnești cu ea. De aceea femeile au obiceiul de a avea foarte multă grijă de el. Face parte din rutină, ca machiajul.

bottegaverde.ro

Dar ce faci atunci când nu ai foarte mult timp la dispoziție să îl aranjezi în fiecare zi? Poate muncești mult, sau poate ai un program încărcat în general, ceea ce nu îți permite să petreci ore întregi să îți aranjezi părul. Este total de înțeles. Și atunci, care sunt alternativele? Doar nu poți să îți lași părul nearanjat.

Vopsește-l într-un stil aparte. Dacă chiar nu ai timp deloc să îl aranjezi în fiecare dimineață, vopsește-l într-o manieră care să lase o impresie bună. Atunci când te vei întâlni cu cineva, nici nu va avea timp să observe că părul tău este spălat, pieptănat, și atât. Ci îți va admira felul în care l-ai vopsit. Nu zice nimeni că trebuie să te faci curcubeu în cap, dar trebuie să fie ceva nu foarte comun.

Învață să faci împletituri. Dacă lungimea părului ți-o permite, sunt zeci de tipuri de împletituri pe care le poți face. Unele dintre ele sunt ușoare, altele mai dificile, dar cu puțină răbdare vei învăța cum să îți miști mâinile prin par ca să îți iasă. Tot trebuie să pierzi ceva timp pentru a învăța, dar odată ce te-ai prins ce și cum să faci, aranjatul părului va dura maxim 5 minute. Vei reuși să îți aranjezi părul într-un timp scurt, dar totodată vei face o impresie bună.

Încearcă și alt mod de a-ți prinde părul la spate. Coada de cal a devenit banală, dar dacă încerci un alt stil, atunci vei face o impresie bună. Poți, spre exemplu, să împarți părul în două părți din care să iasă două cozi; una mai mare în partea din spate, și alta mai mică care să cuprindă doar părul din partea de sus a capului. Le prinzi pe amândouă la spate, foarte aproape una de cealaltă. Apoi tapezi coada din partea de sus în așa manieră încât să o acopere pe cea de jos. Poți folosi și niște agrafe care să te ajute. Drept urmare, coada ta va avea un aspect mai lung și cu mai mult volum.

Fă abuz de Youtube. Acolo vei găsi sute de tutoriale care te vor învăța cum să îți aranjezi părul în mai puțin de 5-10 minute. Foarte multe femei îl folosesc și ajung să fie propriile lor coafeze, nu doar pentru viața de zi cu zi, ci și pentru evenimente. Vei învăța tot felul de coafuri care se pot face într-un timp scurt fără prea mult efort. Este un instrument foarte folositor care te va ajuta să scapi de banalitate.

Cel mai important lucru este să fii creativă. Nu trebuie neapărat să te iei după altcineva. Tot scopul este să nu mai ai părul aranjat într-un mod banal. Nu spune nimeni că nu îți poți folosi imaginația.

answear.ro
Share: