Geanta a fost si ramane un accesoriu de baza, care nu poate lipsi din viata oricarei femei. Caracteristica de baza a acestui sezon este diversitatea. Designerii au luat in considerare acest lucru ceea ce inseamna ca chiar si cea mai rafinata poseta si clutch poate fi acum purtata atat la o tinuta clasica, cat si la una sport. Un bun exemplu sunt gentile retro. Accesoriul, care nu demult era folosit doar in combinatie cu fuste delicate, rochii si pantaloni, astazi, acesta poate fi liber combinat cu botine sport, blugi rupti, precum si cu alte piese vestimentare dupa propriul gust.

bottegaverde.ro

Gentile dreptunghiulare au umplut podiumurile de moda. Dimensiunile variaza de la cutii medii si pana la ranite imense.

Posete din piele dreptunghiulare. Manere scurte, forma patrata sau dreptunghiulara, linii exacte sunt caracteristicile distinctive ale gentilor dreptunghiulare. La fel ca si modele clasice, acestea sunt executate din materiale actuale in acest sezon si mai au si o colorare diversa.

Geanta mini cu curea lata

In procesul de experimentare, designerii au creat combinatii foarte practice cum sunt gentile mini cu curelusa lata. Astfel, aceasta decizie a devenit tendinta de baza a sezonului,o astfel de geanta poate fi purtata atat in mana, cat si pe umar.

Genti semiluna

Pentru a netezi cat de cat extravaganta tendintelor precedente, pe podiumurile de moda au aparut genti semiluna dragute. Aceste modele pot fi destul de spatioase, iar lipsa colturilor ascutite le face sa arate foarte feminin si ingrijit.

Geanta peste umar

Pentru unele domnite comoditatea este unul din aspectul principal la alegerea unei genti. Designerii au avut grija de acest lucru si au lansat o serie de genti cu curelusa lunga, care pot fi usor purtate peste umar atunci cand mainile sunt ocupa

Genti cu volanase si jabouri

Volanasele si jabourile au incetat sa fie folosit doar pe rochii si bluze. Acum jabourile pot decora incaltamintea, gentile si alte detalii din garderoba feminina. Cu ajutorul volanaselor, gentile capata un aspect neobisnuit si un volum suplimentar.

Genti cu inscriptii

Pe nimeni nu mai impresioneaza un tricou sau un hanorac cu cea mai indrazneata inscriptie. Designerii propun un nou mod de a atrage atentia, si anume cu ajutorul gentii decorate cu moto-uri, inscriptii, fie doar cu denumirea brandului

Genti cu lant

Designerilor nu le-a fost mila de decor, iar o atentie deosebita ne atrag lanturile masive folosite in calitate de decor. Acestea pot servi atat drept un element separat, cat si in calitate de maner sau curelusa.

Genti cu codita din blana

Cea mai la moda geanta trebuie neaparat sa fie dotata cu un accesoriu in forma de coada din blana. Si daca pentru designeri aceasta este o tendinta a modei, pentru noi, acesta este un mod excelent de a innoi geanta mult iubita de anul trecut.

answear.ro
Share: