Odata cu apropierea anotimpului calduros, ieșirile la terase sunt din ce în ce mai dese,  gențile și-au îndreptat fața spre soare, colecțiile noi au apărut intr-o mare diversitate, ceea ce face și mai grea sarcina de a gasi o  geanta potrivita.

bottegaverde.ro

In continuare vă prezentăm cateva modele de genți care sunt realizate de unii designeri foarte talentati.

Genți cu motive tradiționale romanesti.

Sunt din piele naturală, confecționată manual, apoi trecute printr-un proces în care mâinile talentate își spun cuvântul. Cusăturile sunt realizate după simboluri și semnificații din străbuni păstrate, astfel încât gențile sunt învăluite și într-o urmă de mister. Vizual, sunt extrem de frumoase și de apreciate de publicul feminin.

Poșete cu modele, pentru un stil urban chic.

De purtat când te plimbi pe bicicletă cu părul în vânt, sau când te plimbi pe străduțele din marile orase. Astfel de poșete ne fac să visăm la destinații relaxante, pline de soare și de oameni boemi, în care ținutele se împletesc cu atmosfera de vacanță.

Plicuri cu broderii din zone tradiționale

Designerii români sunt extrem de talentati și de creativi, în special la capitolul genți. O categorie interesanta de genti handmade o constituie plicurile cu broderii romanesti, care se pot purta mai ales la unele ocazii dar si in tinute casual.

Genti handmade in care stilul tradițional se împletește cu cel boem

Dacă până acum v-am arătat genți și poșete de dimensiuni mici, a venit rândul să vă arătăm și o geantă mare, în toată frumusețea ei, perfectă pentru birou. Încăpătoare, bine compartimentată, din piele naturală, plus broderie lucrată manual.

Genți handmade, pentru business women

Ne îndepărtăm puțin de zona tradițională și boemă, și rămânem la o geantă extrem de elegantă, tot din piele naturală, firesc, tocmai bună pentru întâlnirile importante. Nu-ți rămâne decât să te echipezi cu tocuri, ochelari de soare și cu această geantă frumoasă.

Plic din piele cu aplicatii florale

E adevărat că primăvara și vara îi inspiră pe creatori la maximum. Iar când aceștia simt că nu mai pot trăi fără micuțele plante ce te-ndeamnă la visat, le transpun pe plicuri din piele, de parcă le și simți mirosul proaspăt.

Plic din catifea cu lalele din mătase

Este un plic din catifea, extrem de elegant ce se poate purta la o rochie lungă, plină de feminitate, ținut strâns de o mână delicată.

Genti in stil vintage

Nu e un secret faptul că stilul vintage inspiră pe toată lumea. La capitolul metraje găsești o multitudine de modele care mai de care mai frumoase, așa că pe creatorii talentați nu îi oprește absolut nimic să facă o poșetă cu aer vintage-chic, perfectă pentru ținutele colorate de vară.

Toate aceste creatii te ajuta sa-ti creezi o garderobă exact pe gustul tau. Este foarte important faptul ca absolut toate produsele pot fi personalizate de la zero, iar ideile tale pot realiza  următoarea achiziție pentru garderoba ta.

answear.ro
Share: