Fiecare femeie este un unicat, are diferite tipuri de piele, de la foarte grasa la foarte uscata, de aceea acelas tratament poate avea rezultate diferite. Pielea curată, radiantă şi delicată nu doar arată frumos, dar se şi simte bine. Dacă vrei să ai o piele frumoasă randurile de mai jos te vor ajuta in acest sens.

bottegaverde.ro

Primul pas pe care trebuie să-l faci pentru a-ţi trata pielea  este să determini dacă pielea ta este grasa, uscată, sau o combinaţie între cele doua. Dacă ştii ce fel de piele ai este mai uşor să o tratezi corect şi să foloseşti produsele cosmetice corecte.

Curăţă, tonifiază şi hidratează

Cu singuranţă cunoşti regula de aur al tratamentului pielii înainte de culcare şi a aplicării produselor cosmetice. Aceasta este- curăţă, tonifiază, hidratează. Din fericire, mărcile produselor cosmetice le oferă femeilor o serie de produse care deja au tot ce este necesar, de la demachiant până la gel de ochi. Nu-ţi rămâne decât să alegi o linie a produselor în funcţie de tipul tău de piele.

Foloseşte crema cu protecţie solară

Soarele este cea mai mare ameninţarea a pielii tale. Poate înrăutăţii acneea, poate accelera procesul de îmbătrânire, şi poate duce chiar la cancer. Poţi folosi cremă pentru protecţie solară pe tot parcursul zilei pentru o piele perfectă.

Curata mereu machiajul

Dormitul cu machiajul pe faţă este unul dintre cele mai frecvente şi dăunătoare obiceiuri pe care le poţi avea. Scopul machiajului este să-ţi acopere faţa, nu să îţi îmbunătăţească starea de sănătate. Trebuie să ai grijă să îţi îndepărtezi întreg machiajul pentru a obţine o piele perfectă.

O alimentatie sanatoasa

Desigur ca este destul de greu să ai o dietă echilibrată în viaţa noastră grăbită şi ocupată, dar trebuie să-ţi stabileşti priorităţile în mod corect. O dietă bogată în fructe şi legume şi mai puţine cereale prelucrate îţi vor oferi vitaminele şi mineralele necesare pentru o piele perfectă.

Exerciţiu fizic

Exerciţiul fizic creşte fluxul de sânge distribuit către pielea ta, care ajută la eliminarea toxinelor. Treptat, vei avea un ten frumos daca vei face exercitii fizice in mod constant.

Spală-ţi des feţele de pernă

Spălarea săptămânală a feţei de pernă îţi poate face somnul mai plăcut, si reduce sansele de inmultire ale bacteriilor. Orice lucru pe care îl ţii aproape de faţă trebuie să fie curăţat de bacterii.

Evită apa fierbinte

Apa fierbinte îţi usucă pielea şi poate produce chiar arsuri slabe. Rezultatul este pielea roşie, solzoasă şi chiar umflată căreia îi trebuie chiar şi două ore pentru a reveni la normal. Este recomandat să te speli  cu apă potrivită.

Poartă ochelari de soare

Pielea de sub ochii tăi este mai subţire decât pielea de pe restul corpului tău. Aşadar, această piele este mai predispusă la deteriorare. Purtatul ochelarilor oferă pielii tale mai multă protecţie decât ar putea vreodată crema pentru protecţie solară să-i ofere.

Sfaturile de mai sus de ajută să te mobilizezi şi să te simţi mai bine în doar două săptămâni, dar cel mai bun sfat ar fi să ai grijă de pielea ta de când te trezeşti, până când te culci.

answear.ro
Share: