Celulita este întotdeauna un fenomen foarte neplacut pe corpul unei femei, indifferent de locul pe care se formeaza. (zonele cele mai predispuse sunt fesele, coapsele si burta) . Dacă de exemplu celulita de pe picioare sau fese poate fi mascata cu ajutorul hainelor, in cazul celulitei de pe burta acest lucru este mai dificil, iar in unele cazuri imposibil. Celulita de pe burta necesita o abordare speciala si serioasa.

bottegaverde.ro

1. Detoxifierea organismului.

Nu se pot obtine rezultate doar daca iti schimbi modul de alimentatie, problema se va aborda mult mai profund. Deoarece problema aparitiei celulitei de pe burta este in mare parte consecinta acumularii de toxine in organism, te sfatuim sa incepi procesul de lupta contra celulitei de pe burta cu detoxifierea organismului. Toxinele care se strang in organism, duc la inrautatirea circulatiei sanguine din regiunea burtii, iar ca si consecinta, inrautatirea metabolismului, depozitarea de grasime si aparitia celulitei. De aceea este important ca mai intai sa iti detoxifiezi organismul. Aceasta se va face cu ajutorul otetului de mere si a sucului de lamiae. De asemenea se completeaza cu  consumul de ceaiuri speciale din plante pentru detoxifiere si desigur o alimentatie corecta.

2. Masajul

Urmatorul pas in lupta pentru a scapa de celulita de pe burta este cresterea elasticitatii si tonifierea pielii din regiunea burtii. Problema e ca pielea de pe burta este mai fina si mai subtire, de aceea aceasta este predispusa sa atarne dupa ce slabesti. Elasticitatea pielii poate fi redata prin mai multe metode. In primul rand, acesta este masajul efectuat acasa. Procedura efectuata acasa cu ventuze nu este indicata in acest caz deoarece este foarte dureroasa. Cea mai buna optiune este masajul anticelulitic cu miere sau/si uleiuri esentiale din citrice.

3. Impachetari 

Al doilea mod de a scapa de celulita si de a tonifia pielea de pe burta sunt impachetarile si mastile anticelulitice. Aceste proceduri pe baza de argila si alge cu uleiuri esențiale s-au dovedit a fi destul de eficiente. Ambele pot fi efectuate pe rand, chiar din primele zile. Impachetarile sunt  eficiente in lupta contra celulitei de pe burta datorita crearii unei zone maxime de caldura, care se obtine cu ajutorul peliculei.

4. Exercitii

Fara indoiala, pentru a obtine rezultate satisfacatoare in lupta cu celulita, trebuie obligatoriu sa faceti fitness. Exercitiile te vor ajuta sa scapi mai rapid de celulita de pe burta, precum si sa consolidezi si sa tonifiezi muschii abdominali. Mai intai de toate, trebuie sa iti concentrezi atentia pe exercitii care vizează toate grupurile de muschi abdominali – oblici, superiori si inferiori. Acestea sunt rasucirile, ridicarea picioarelor din pozitie culcata, precum si exercițiile „foarfeca” și „carte”. Pentru ca procesul de ardere a grasimilor din timpul antrenamentelor sa fie mai eficient, se poate folosi o crema anticelulitica in combinatie cu o centura pentru slabit. Centura va crea un anumit regim termic local pe burta, care sporeste circulatia sanguina, si duce la topirea depozitelor de grasime.

answear.ro
Share: