Karl Lagerfeld, este unul dintre cei mai importanti creatori de moda ai sfarsitului de secol al XX-lea. In laborioasa sa activitate a colaborat dea lungul anilor cu mai multe case de moda, printre care Chanel, pe care a preluat-o dupa moartea lui Coco Chanel, si la care in prezent este designer principal, dar si Chloe si Fendi, unde este director de creatie.

bottegaverde.ro

Karl Lagerfeld pe langa creatiile sale in domeniul vestimentar, este renumit pentru excentricitatile sale. Presa internationala a afirmat ca renumitul designer german a angajat in 2012 un chelner, a carui singura sarcina era aceea de a-l urma la petreceri, purtand in spatele sau un pahar cu Pepsi Max pe o tava din argint

Excentricitatea sa s-a manifestat si in domeniul creatiei de moda, unde Karl Lagerfeld, designerul principal al casei Chanel, a creat o linie de accesorii inedite, pentru care a avut-o ca sursa de inspiratie pe pisica sa Choupette. Aceasta pisica siameza este o adevarata vedeta aparand in multe ipostaze alaturi de stapanul sau.

Accesoriile dedicate de Karl Lagerfeld animalului sau de companie, Choupette, o pisica alba din rasa Siameza, au putut fi cumparate din lantul de magazine pe care celebrul creator de moda il detine in Europa. Colectia Choupette cuprinde, printre altele, o caciula tricotata in forma de cap de pisica (scoasa la vanzare la pretul de 61,50 dolari), o geanta de cumparaturi (care va putea fi achizitionata la pretul de 465 de dolari), dar si accesorii pentru telefon cu imaginea celebrei feline.

Lagerfeld a mai creat o geanta inspirata de Choupette, accesoriul fiind inclus in colectia de toamna a casei Chanel in anul 2012.

Celebrul creator de moda a vorbit in mai multe interviuri despre pisica sa Choupette, precizand ca nu se teme de faptul ca pisica sa ar putea deveni mai cunoscuta decat el. Choupette are un cont pe Twitter care este urmarit de peste 33.000 de persoane, are trei menajere si calatoreste cu un avion privat. Cele trei menajere ale pisicii Choupette noteaza intr-un jurnal special absolut tot ceea ce face Choupette in timpul zilei, iar Karl Lagerfeld citeste acele insemnari atunci cand se intoarce acasa.

Excentricul designerul a vorbit intr-un interviu acordat in luna iunie despre dorinta lui de a pune capat celibatului acerb pe care il practica de multe decenii si de a se casatori cu pisica lui.(evident ca prin aceasta afirmatie in stil characteristic, nu dorea decat sa-si arate atasamentul fata de siameza).

answear.ro
Share: