Există anumite articole vestimentare pe care orice femeie ar trebui să le aibă în garderobă. Nu trebuie să fie nici haine create de un anumit designer, şi nici haine la modă. Aceste articole vestimentare pe care orice femeie ar trebui să le aibă în dulap sunt veşnic la modă, le vei iubi şi vei depinde de ele.

bottegaverde.ro

1. Blugi care îţi vin perfect

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care orice femeie ar trebui să le aibă este o pereche de blugi slim-fit. Se potrivesc practic oricărei bluze, şi sunt foarte confortabili. Purtarea unor astfel de blugi iti da cea mai placuta senzatie. senzatie.

2. Rochie albă

Rochiile albe sunt indispensabile pentru că sunt simple. Orice femeie ar trebui să aibă o rochie albă , inocentă, dar care invită la flirt. Merită să îţi cumperi una chiar dacă este la modă pe parcursul verii.

3. O haină de iarnă

Ar trebui să ai o haină de iarnă în dulap. O haina care sa-ti tina cald si in care sa te simti bine. Nu îţi trebuie o haină foarte groasă, mai ales dacă obişnuieşti să mergi cu maşina. O haină sexy şi la modă nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă.

4.  O rochie neagră

O rochie neagră ar trebui să se afle în dulapul fiecărei femei. Ea are avantajul ca se poate combina in foarte multe feluri, putand obtine atat tinute casual simple cat si cele mai elegante tinute. O poţi purta indiferent unde te duci, chiar şi la serviciu dacă ţii să arăţi elegant. O rochie neagră este  „casual” pe timp de zi, şi îndeajuns de sofisticată pe timp de noapte. Cu ea, nu vei da niciodată greş.

5. Rochie maxi

Rochiile maxi sunt asemeni pantalonilor de trening cu un singur picior, dacă stai să te gândeşti, dar au stil, invită la flirt, şi exprimă faptul că ai făcut efort pentru a obţine aspectul respectiv ( chiar dacă ai îmbrăcat-o in timp ce ieşeai pe uşă). Pe timp de vară şi primăvară, rochiile maxi vor deveni cele mai bune prietene de-ale tale, dar asta nu însemană că nu le poţi îmbrăca şi toamna, când le poţi accesoriza cu o pereche de ghete de motor.

6. Tenişi

Ultimii, dar nu cei din urmă tenişii ,la fel ar trebui sa existe in garderoba ta. Toate formele de încălţăminte sunt importante, din punctul meu de vedere, dar tenişii sunt lucruri pe care orice femeie ar trebui să le aibă. Se potrivesc cu aproape orice, sunt confortabili, şi sunt veşnic la modă. La ce altceva te mai poţi aştepta de la o pereche de încălţăminte?

answear.ro
Share: